New BalanceSå landede der også et par New Balance sneakers her på matriklen. Fristet af Mettes køb skyndte jeg mig nemlig også at bestille et par til Ida til en rigtig god pris hos Kalle Børnetøj og Sko. Udover den gode pris fik jeg også rigtig god service, da det viste sig at de ikke havde flere af dem jeg først havde bestilt. Jeg nåede så også i mellem tiden at ombestemme mig både med farve og størrelse og det hele blev fikset uden problemer, så vi i dag har kunne hente fine limegule sko i str. 26.


Jeg ville gerne have fotograferet Ida med skoene på, men det var ikke til, da hun løb rundt i cirkler i stuen fra det øjeblik hun fik dem på. Hun stoppede kun op en gang i mellem så vi kunne beundre skoene og fortælle hende hvor flotte og seje de var. Det er virkelig skønt, når hun tager nyt til sig med så stor begejstring. Nu er jeg bare spændt på, hvordan jeg skal få hende overbevist om, at det stadig er vinterstøvlerne man skal have på, når vi skal ud af døren.

4 kommentarer

  1. Uh, ja jeg er også så fristet, og hvor er de fine i lime også!

    SvarSlet
  2. Jeg får helt lyst til at købe dem til mig selv i lime ;0)

    SvarSlet
  3. Hvor er de fine! Min søn ville elske dem i den farve... hmmm... måske er det tid til at shoppe forårssko. Sønnen har flere gange sagt, at nu vil han ikke have støvler på længere, for sneen er jo smeltet, og så må det være forår. Han har jo næsten ret!

    SvarSlet