Længe leve vægelsindet

Okay, Ida vil altså ikke være Pippi til fastelavn. Jo mere insisterende hun er blevet omkring det, jo nærmere er jeg kommet beslutningen om, at jeg syr noget andet til hende. Men hvad hun så skal være, er noget vi har snakket ret meget om - det er svært at vælge, når man er 2,5 år og kun lige er ved at forstå begrebet "klæde sig ud". Og det er endnu sværere, når man så også har en mor, der er mindst lige så vægelsindet som en selv og bliver ved med at spørge, hvad man vil være. Men det er jo bare fordi jeg godt kan følge hendes ubeslutsomhed og den der følelse nede i maven, der gør at man ikke kan finde ud af at vælge eller tage en endelig beslutning. I dag var jeg dog meget voksen og præsenterede hende for 2 valgmuligheder og tog hende med i Stof2000 for at finde stof til enten den ene eller den anden udklædning, i håb om at en smule medbestemmelse vil give hende mere lyst til det kostume, jeg kommer til at lave denne gang. De flotte stoffer på billedet herover tog beslutningen for os og jeg håber tror, at det bliver rigtig godt for alle denne gang. 

Kan du mon gætte, hvilket kostume jeg nu skal til at lave?

Pippi-kostumet kan hun måske stadig passe til næste år ellers kan Eva. Indtil da kan det jo bare være noget udklædning hun kan lege med.

22 kommentarer

 1. Skal hun være sådan en Aladin pige??

  SvarSlet
 2. Ja, jeg gætter også på, at hun skal være Jasmine.

  SvarSlet
 3. Skal hun mon være undulat eller fisk? :-)

  SvarSlet
 4. Ej altså, troede stoffet nærmest gav sig selv, men det er da vist bare fordi mine egne tanker er så sporet ind på lige præcis det jeg har tænkt mig at lave, kan jeg se ud fra jeres forskellige bud. Nå, men altså vil lade spændingen være uløst lidt endnu og bare give det hint, at det har intet med prinsesser eller andet Disney-relateret at gøre :)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Svar
  1. Yay :-) Kunne lige se det for mig. Hun bliver så fin. Glæder mig til at se det færdige resultat :-)

   Slet
 7. Uhh den er svar;) Bumbum Mavedanser? ;P

  SvarSlet
 8. Første tanke var klovn, og undrede mig over de mange fejlskud, da det for mig var indlysende, så er glad for at have gætte rigtigt inden jeg læste svaret.
  Håber pippi hellere vil være klovn.
  Her klæder vi ikke ud, for Carl nægter at være med. Håber han vil være med næste år.

  SvarSlet