Lille Klovn


Så er Idas fastelavnskostume nr. 2 blevet færdigt, og som det blev rigtigt gættet af nogle ved dette indlæg, så skal hun nu være en lille klovn til fastelavn. Ida var selv med ude at vælge stof efter hun havde fået lov til at vælge mellem 2 mulige kostumeforslag; kat eller klovn. Og eftersom sort strækstof overfor skinnende og farvestrålende satin-agtigt-stof ikke kan hamle meget op i en 2,5 årigs øjne, blev det hurtigt afgjort, hun skulle være en klovn. Nu er kostumet helt færdigt og hun elsker det (og lader sig også gerne affotografere i det), hvilket får mig til at synes endnu bedre om det end jeg gjorde i forvejen.


Overdelen er lavet efter et almindeligt tunika-mønster, jeg før har lavet både kjoler og tunikaer i. Kraven har jeg syet med i halsåbningens løbegang før jeg trak elastik igennem. De store knapper på maven er fyldt ud med bamsefyld. Bukserne er blot lavet som tullebukser og med ribkant foroven. Hatten i filt har jeg fundet i Panduro Hobby og jeg har pyntet den med lidt filtkugler i forskellige farver. De små fine laksko er fra H&M og var slet ikke til at stå for og var egentlig slet ikke tiltænkt til fastelavn, men de fuldender nu klovnekostumet ret godt synes jeg.

Farvel og tak for i dag...


15 kommentarer

 1. Åhhh så fin.
  Festlige farver :)

  SvarSlet
 2. Undskyld. Der smuttede da lige en linie ud.

  Hvor er det en fin dragt.

  SvarSlet
 3. Rigtig rigtig fin og sød lille klovn :o) De forskellige stoffer er slet ikke til at stå for, så jeg kan sagtens for Ida´s valg med klovn frem for kat. Der er altså noget ganske hyggeligt over, at kreere fastelavnskostumer :o)

  Rigtig god og festlig fastelavn til jer.
  Anette.

  SvarSlet
 4. Ih, hvor er hun da bare en skøn lille klovn! Det er virkelig blevet godt, og farverne er rigtig fine sammen. Var stoffet nemt nok at sy i? Det er simpelthen så hyggeligt at sy fastelavnstøj, jeg har også været i gang og elskede det. Det er dog en pippi jeg har lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var på forhånd lidt nervøs for om det var meget glat at sy i, men det var slet ikke noget problem syntes jeg.

   Slet
 5. Ej hvor er det bare skønt! Og skoene er altså også helt vildt fine :)

  SvarSlet
 6. Hun er da bare for nuser. Skal selv igang næste weekend- min datter vil være hund- OG have en hundekurv med- lad os se hvordan det går. Hvordan har du lavet de store knapper foran? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det lyder som noget af et kostume :) Knapperne har jeg lavet ved at ri hele vejen rundt om et rundt stykke stof, putte bamsefyld i midten og så trække den riede snor sammen og sy fast på blusen.

   Slet
 7. Nåhhh! Hvor er hun bare en skøn klovn. Skoene fuldender virkelig put- fittet

  SvarSlet
 8. Hvor er hun fin. Jeg er helt vild med hendes smil på dine billeder, hun ser så glad ud

  SvarSlet
 9. Hvor blev det fint. Sej mor, hun da lige har der, og hvor ser hun sød ud.

  SvarSlet