Kludetæppe-beslutninger

Nogle gange, når jeg er rigtig ubeslutsom, ville jeg ønske nogle andre bare ville komme og tagen en beslutning for mig eller gøre det klart for mig, hvad jeg skal beslutte mig for. Det er lige sket for mig. Ikke en beslutning af de særlig store, men dog noget jeg ikke selv kunne beslutte mig for.

Jeg så nemlig forleden, at der var kommet kludetæpper i Netto i nye fine forårsfarver til 79,- pr. stk. Især det koralfarvede fangede min opmærksomhed. Var det mon blevet tid til en udskiftning af det gamle lilla kludetæppe på børneværelset? (Som du bl.a. kan se i dette indlæg) Det kan være en svær beslutning af træffe sådan en eftermiddag, hvor man også prøver at regne ud, hvad aftensmaden skal byde på og huske om vi mangler toiletpapir og tandpasta. Jeg lod derfor tæppet ligge og tænkte, at jeg måske kunne købe det en anden dag, hvis det stadig var der. Natten efter fik Eva imidlertid tynd mave og da jeg stod og skiftede hende formåede hun at sende en imponerende kaskade udover kanten på puslebordet og ned på kludetæppet. Så blev det tæppe hurtigt pensioneret.

I dag var jeg så i Netto igen og så til min glæde at de ikke alene havde en del tæpper tilbage, men at de også var sat ned til 50,- pr. stk. Og således har vi nu nyt fint koralfarvet kludetæppe på børneværelset, der virkelig frisker op. Er det ikke fantastisk, når tingene løser sig selv på den bedst tænkelige måde?8 kommentarer

 1. jo selv om det i dit tilfælde var en lorte måde det løste sig på ;)

  SvarSlet
 2. Ja man ikke påstå du havde styr på lortet ;-)

  SvarSlet
 3. HEhe..;) God historie... Mon også vores stueindretning løser sig af sig selv? (dog helst uden lort inkluderet;)

  SvarSlet
 4. Uha, kender det alt for godt , det der med ikke at kunne tage beslutninger- både små og store... Men har dog aldrig fået "hjælp" af babylort endnu ;)...

  SvarSlet
 5. *SS* Ja, nogen gange kommer svar og løsninger fra uventede kanter helt af sig selv, når det får lidt tid.

  SvarSlet
 6. Jeg kender godt følelsen af at nice to have bliver need to have. Jeg håber, pigerne er glade for det nye tæppe - jeg synes det ser rigtig godt ud på deres værelse

  SvarSlet
 7. Det er virkelig en fin farve tæppet har, sej bytter!)

  SvarSlet