Fødselsdagsforberedelser

Jeg går og forbereder til Evas 1 års fødselsdag i morgen. Vi får lidt familie til frokost og selvom det ikke bliver det helt store er der alligevel meget, der lige skal nås og ordnes. Jeg skal blandt andet lave min allerførste kagemand m/k og ditto tærte. Men jeg har jo prøvet at lave en brunsviger før, så at forme den til en mand og putte slik på er vel til at overskue. Jeg har vist også lavet en tærte en gang i gymnasiet og husker, at det var bøvlet med tærtebunden, der har gjort, at jeg ikke har lavet en tærte siden. Denne gang har jeg købt en færdig tærtedej og håber derved på en mere vellykket oplevelse.


I går var jeg i Strædet og fik købt den første fine togvogn til Fødselsdagstoget som Eva fik lokomotivet til i dåbsgave. Jeg har haft ønsket mig toget siden Ida var lille og er så glad for vi nu har det som en ekstra lille fødselsdagstradition.

4 kommentarer

 1. Tillykke med hende. Og husk at man først putter slik på sådan en kagefætter når den er helt kold. Det var vi vist nogen der glemte da Noah blev 1 år... Ups. Iøvrig så laver kitchen aid maskinen tærtedej i løbet af ingen tid med det flade piskeris- bare til info :-)

  Kh Stine

  SvarSlet
 2. Tillykke med Eva imorgen håber i får en dejlig dag.. Hvor er det fint det tog..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på du klarer kagebagningen til UG og ellers ligger der jo et Lagkagehus på ethvert hjørne efterhånden ;-) Håber I får en god dag.

  SvarSlet