Eva Elisabeth 1 år
Tænk en gang, at det nu er præcis 1 år siden jeg postede dette indlæg. Nårrhh, en sød lille fis hun var. Hun er stadig en sød lille fis, bare lige lidt større og helt præcis 1 år gammel i dag. Det første år sætter virkelig tanker i gang.

Storesøster var mere en hjælpsom, når det gjaldt gaveåbning.

Så kunne Eva jo altid muntre sig lidt med emballagen mens Ida åbnede pakker.
Dagen er blevet fejret med familiebesøg, gaver og dejlig mad og både en yderst vellykket tærte og kagekone (som nogen havde ret svært ved at holde fingrene fra). Mandag skal vi fejre hende i vuggestuen med uddeling af fødselsdagsfrugtspyd.


Og bemærk gerne vinge-kjolen i brug. Her har jeg ramt noget både mor og datter godt kan lide. "Jeg er glad for den", har Ida sågar sagt - så ved man der er ramt plet.

14 kommentarer

 1. Tillykke med din store lille pige :) Sikke en smuksak!!

  Kh

  SvarSlet
 2. Tillykke med din pige.
  Dejligt, at i har en god dag i familiens hygsomme samvær og nærvær.
  Så fin vingekjolen er blevet.

  SvarSlet
 3. Årh tillykke med lille Eva. Hvor går tiden stærkt. Jeg husker tydeligt for et år siden, da du postede det indlæg. Jeg forstår heller ikke, at min egen lille baby nærmer sig ½ år.

  Hvor er de skønne begge dine piger, og vingekjolen super fin!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med hende. 1 år, hvor er det stort og vildt! Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg glæder mig til den dag eller frygter den. Så er der i hvert fald ikke megen baby tilbage;)

  SvarSlet
 5. Tillykke med hende - altid rart med en (flot klædt!) storesøster der kan hjælpe med at åbne gaver ;o). Håber også hun får en dejlig dag i vuggestuen mandag.

  SvarSlet
 6. Tillykke med din smukke pige. Tænk et helt år er gået... det er helt utroligt så meget, der sker på de første år ikk?

  SvarSlet
 7. Stort tillykke! Tænk din smukke datter allerede er 1 år! Hvor er de kære begge to. Den første fødselsdag er bare noget ganske særligt. Har det på samme måde; fødslen og hele året flyver gennem hovedet..
  Hip hurra :)

  SvarSlet
 8. TILLYKKE med hende. Den første fødselsdag er bare noget helt særligt. Og hvor se hun bare skøn ud, man kan godt sidde her på denne side at skærmen og blive helt forelsket.

  SvarSlet
 9. Ser ud til I har haft en rigtig skøn dag! Smukke piger, lækker kage og er VILD med vinge-kjolen!
  Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af en lækker akrylæske fyldt med alle delene til at lave massevis af smukke smykker. diary.dk
  Kh Kamilla :)

  SvarSlet
 10. Hvor ser hun glad ud. Hvem ville ikke også det med sådan en kagemand :)

  SvarSlet
 11. Forsinket tillykke med Eva..:) dejlige billeder!
  Kh Anne

  SvarSlet
 12. Tillykke med den lille fødselar med den fine kjole :-)

  SvarSlet