Et lille hængeparti

Evas 1 års fødselsdag har givet mig lidt af en reminder og lyst til at få fulgt op på et lille hængeparti jeg har. Nemlig Evas babybog. Jeg har sværget, at jeg ikke ville blive en del af den kliche, der hedder, at sådan noget får man aldrig lavet færdig med barn nr. 2. Heldigvis har jeg fået lavet en del forarbejde og lavet en masse post-it notitser med små fakta der skal med i bogen.


Idas bog blev jeg helt færdig med for noget tid siden og bliver brugt som inspiration til Evas. Idas går fra graviditet til hun kunne gå nogle måneder efter hendes 1 års fødselsdag, så det skal Evas også - nu må vi så bare se, hvor længe der går før hun kan gå.


Heldigvis er det ikke nogen sur pligt, men tværtimod et ret hyggeligt projekt. Også ret sjovt at bladre avisen fra hendes fødsels dag igennem og gense, hvad der rørte sig i verden for et år siden.

7 kommentarer

 1. Jeg høre desværre til dem der har ALT det der skal bruges til nr. 2 men ikke fået den lavet.... :O(

  SvarSlet
 2. Respekt! Jeg er ikke engang færdig med Karolines;) Overvejer stadig om en fotobog fra nettet kan gøre det. Men der er jo så mange sjove ting at få i...
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Ih hvor hyggelige:) Jeg har det på samme måde og har også små lapper med husk at skriv det og det ned:) Minder mig om jeg har en lille smule der skal skrives:) det må gøres imorgen!!!
  Men lille pigen skal også have en god bog ligesom sin storebror:)
  Må vi deres engang:)
  God aften:)

  SvarSlet
 4. Ja, det kan man nemt "glemme" ved nr. 2. Vi løb tør for printerpapir og så kom jeg ikke videre... men tak for reminderen! Kan se, at du er lidt i samme stil som mig med avisudklip og også små ting, så det ikke kun er billeder.

  SvarSlet
 5. Tillykke med Eva forleden dag - det ser ud til at have været en dejlig dag for jer alle.
  Da mine børn var små, var jeg ikke så god til at få lavet disse "barnet's bog", men lidt blev der lavet og jeg kan betro dig, at hvis ikke de har stor glæde af disse bøger før, så får de det, den dag, de selv skal være forældre :-)

  SvarSlet
 6. Jeg ELSKER sådan nogle babybøger! Jeg opdaterer Severins hver måned, så den bliver nøjagtig ligesom Ludvigs. Jeg håber, de vil få rigtig meget glæde af dem når de bliver større. JEG er i hvert fald glad for dem :-)

  Tillykke med lille E!

  SvarSlet
 7. Fin idé med en babybog til begge dine piger :) - hvor bliver de glade senere i livet, fordi deres mor tog sig tid til at lave sådan en speciel ting til dem begge :)

  SvarSlet