Årets fastelavnsfest #2Så er årets fastelavnsfest veloverstået. Jeg var næsten lige så vægelsindet som Ida, da jeg skulle beslutte mig for en udklædning, men kastede mig dog først ud i at lave et kostume, da jeg var helt sikker. Hvilket så betød, at det først blev lavet helt færdigt i sidste øjeblik i morges. Til gengæld var det ret simpelt og hurtigt at lave, samtidig med, at det kom til at virke ret gennemført (hvis jeg da selv skal sige det). Jeg endte nemlig med at være nonne for en dag. Ida gled glad i klovnekostumet igen og ville endda gerne males i ansigtet denne gang. Eva var selvfølgelig i frødragten. Jesper blev en lidt hurtigt fundet på indianer.Hele den samlede fastelavnsfamilie: frøen, klovnen, indianeren Lille fjer på, der sender lange blikke efter Søster Lystig.


Træt lille klovn, der laver numre på trappen på vej hjem.
Temmelig tæt på lukøje på vej hjem i bilen.


1 kommentar