Aber til salgJeg er ved at lægge sidste hånd på denne abe, der er lavet på bestilling. Samtidig ser jeg nogle gamle afsnit af Greys Anatomy på computeren, så der går helt operationsstue i den herude i mit arbejdsrum.

Mens jeg gør aben her klar til afsendelse til sit nye hjem, vil jeg også lige minde om, at jeg stadig har følgende 3 aber til salg. De koster 210 kr. inkl. forsendelse. Send mig en mail, hvis du er interesseret i at købe en.7 kommentarer

 1. Flotte aber bare man havde nogle der kunne bruge en sådan. Det ville kun kunne blive en god gave at få

  SvarSlet
 2. Hvem der bare kunne hækle. Hold op hvor er de søde :)

  SvarSlet
 3. Og jeg glæder mig til at modtage endnu et eksemplar af dine skønne aber :)

  SvarSlet
 4. Kan man andet end at begejstres af dine fine aber? :)

  SvarSlet
 5. Hold nu OP hvor er det nogen fine aber, og mange andre fine ting du laver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super flotte aber :) er ved at sy en sammen :) det bliver ikke den eneste jeg laver :)
   hilsen Tina

   Slet