Vinge eksperiment

Man skal smede mens jernet er varmt - og mit er åbenbart rimelig lunt for tiden. I hvert fald har jeg kastet mig over endnu en ny udfordring for mig og min symaskine. Min inspiration er de mange fine kreationer med vinger, som løbende kommer fra Marapytta-Lines hånd (og alle hendes heldige syelever). Da jeg ikke er så heldig at gå på et syhold hos Line, eksperimenterer jeg mig frem på egen hånd.
Mit første forsøg med vinger (ej okay, mit rigtigt første forsøg er ikke blevet helt så heldigt og ligger som et halvfærdigt projekt på mit arbejdsbord og venter på jeg (måske en dag) får lavet det færdigt) er denne blomster kjole i str. 92. Jeg har kombineret et tunika mønster fra Stof 2000 med en vingedetalje fra et gammelt mønsterark jeg har fået fra min svigermor. Første vinge er vellykket monteret (trods bittesmå skønhedsfejl) i den ene side så med lidt held har Ida en fin ny kjole at tage på til Evas 1 års fødselsdag i næste weekend.

12 kommentarer

 1. Hatten af for dit gåpåmod! Den er super flot!!

  SvarSlet
 2. Fin fin vinge! Du er for sej alt det du får produceret:)

  SvarSlet
 3. enig - super flot. Og som altid syr du i lækkert stof.

  SvarSlet
 4. Og et ret vellykket eksperiment ser det ud til. :) Det blomstrede stof er rigtig fint. Er det liberty (kan ikke genkende printet) eller bare i samme stil?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, det er lykkedes meget godt - især fordi hun rigtig gerne vil have kjolen på :) Det er ikke Liberty, men minder meget om det (og er også næsten lige så dyrt). Det er Japansk og mærket hedder vist Lecien. Jeg har købt det i Garniture på Smallegade på Frederiksberg.

   Slet
 5. Ihhh hvor er det fint.
  Sidder lige så stille og ønsker,
  at jeg på et tidspunkt bliver halvt så skrap til at styre symaskinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er nu bare med at fortsætte med at sy en masse. Da jeg startede kunne jeg dårligt sy et par tullebukser ordentligt :)

   Slet
 6. Den er blevet fin! Er det svært med de ærmer?
  Jeg synes nemlig det ser så fint ud, så vil gerne lave en sommerkjole til mig selv, med den slags ærmer. Selvom der er lidt tid til sommer og varme endnu :-)

  Kh Line www.lille-fugl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var egentlig ikke så svært at sy vingerne på. Lidt som at sy et almindeligt ærme på bortset fra det ikke når hele vejen rundt i ærmegabet.

   Slet