Varme bukser

Jeg føler det som 100 år siden jeg sidst har fået syet noget tøj til mine børn - specielt Eva, der jo bare arver fra Ida. Begge børn har længe manglet bukser med lidt varme i. Især Ida, der kun har bukser der enten er begyndt at stumpe og/eller er tynde tullebukser (og hun nægter at have strømpebukser på inden under bukserne, så de er mere eller mindre ubrugelige her i vintermånederne).


Så jeg har haft gang i symaskinen i dag og kreeret et par bukser til hver af pigerne. Evas er i den lækreste rosa-stribede velour og Idas er i stretch-jersey som jeg har syet i dobbeltlag for at gøre dem ekstra varme. Jeg har lavet Idas lidt ekstra lavtaljede nu da hun ikke går med ble mere (jeah!), men er lidt spændt på at prøve dem på hende, da jeg er bange for de blev lige lave nok. Heldigvis er der jersey nok til et ekstra par, hvis det bliver nødvendigt.Jeg er lidt gået i en blanding af spare- og oprydningsmode og har besluttet jeg skal til at få brugt noget mere af alt det stof jeg har på hylderne i stedet for at købe mere, hver gang jeg vil sy noget nyt. Det er faktisk ret tilfredsstillende og jeg er flere gange blevet glædeligt overrasket over mine fund, når jeg har været stofbunkerne igennem på jagt efter passende stoffer.

8 kommentarer

 1. De er så fine
  Whau blefri? Men hun er jo bare en lille puttegøj. :-)

  SvarSlet
 2. Lige præcis sådan nogle bukser vil jeg gerne prøve at sy! Hvor er din opskrift fra?
  Kh Camilla
  PS. Super lækker velour!

  SvarSlet
 3. Opskrift... Der var jeg vist lige hurtig nok, jeg mener selvfølgelig MØNSTER! Det er vist tydeligt at jeg er en hæklenørd...:-)

  SvarSlet
 4. Lækre bukser. Jeg vil også gerne vide hvor man får fat i sådan et mønster -jeg har ikke syet i mange år, men når man ser med her i blogland så bliver man bare SÅ fristet :)
  Vil du evt dele?
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 5. Jep. Der er noget max tilfredsstillende ved at dykke ned i stoflageret og få brugt nogle af alle de herligheder, man ofte har i gemmerne... men det kan være sååå svært, at lade være med at købe nyt.

  SvarSlet
 6. Du er bare god til at sy- forøvrigt dejlig blog du har- melder mig lige som fast læser:-) Knus

  SvarSlet