Tu-tu-tusind ben

Jeg har nu hæklet, hvad der føles som 1000 små par ben (men som i virkeligheden "kun" er 27 par, altså 54 ben i alt) i alle de forskellige farver det har været muligt for mig at finde i mine garnrester.
De er nu godt på vej til at blive monteret på den 1 meter lange slange/kålorm/tusindben jeg har hæklet på i ret lang tid efterhånden og som nu endelig er færdig - altså når først jeg har fået syet de mange par ben på.

 
Ida har en kålorm i forvejen og nu har Eva så også fået sin egen - måske lidt meget, men det er et meget hyggeligt "gå-til-og-fra"-projekt og en fantastisk måde at få brugt alle ens små garnrester på.
Kunne du også godt tænke dig at lave din egen lange orm så har jeg lavet en DIY/opskrift til den lige her.

11 kommentarer

 1. Hvor er den skøn - og et dejligt resteproject. Tak for opskriften og ideen.

  SvarSlet
 2. Jeg så den første du lavede, og har været forelsket lige siden :o) Aner bare ikke hvem der skulle ha den bagefter. Den dag jeg finder ud af det, vil jeg helt sikkert også lave et af dine vidunderlige tu-tu-tusindben :o)
  Og tak for du deler ud af alle dine skønne kreationer. Næsten overdosis af inspiration til min lille hjerne ;o)
  Ha en dejlig dag, og godt du ikke skal ha "en lille en" til det andet..tolvte...tyvende ben ;o)God fornøjelse med monteringen.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare skøn, måske lige sådan én, jeg bare må lave til mit barnebarn

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare sød :) tak for DIY!

  Karen

  SvarSlet
 5. Hvor er den dog sød. Jeg må vist afprøve din DIY. Tak for at du deler.

  SvarSlet
 6. Hvor er den fed :) Elsker snuden på den.
  Det er en super ide til alle de rester der er for små til noget som helst :)

  SvarSlet
 7. Fantastisk... må næsten have hæklet i søvne til sidst, det er alligevel en del ben...

  Stine:)

  SvarSlet
 8. Ajjjj hvor er den bare lækker:-)

  SvarSlet
 9. Flot arbejde, når man tænker på alle de ender du har hæftet, bliver jeg virkelig imponeret.

  SvarSlet