Strike a pose

Jeg har syet endnu et par nye bukser til Ida i resterne fra mine egne chinos. Hun ville selvfølgelig ikke have dem på, da jeg præsenterede hende for dem. Men da jeg så sagde, at det var sådan nogle Prinsesse Jasmin-bukser fra Aladdin ændrede hun fuldstændig holdning og gled lige i dem - og er meget glad for dem. Hun stillede endda villigt op til fotoshoot af hende med bukserne på.


De er i det "sædvanlige" tullebuksemønster og i mit forrige indlæg med bukser til pigerne var der et par stykker der spurgte efter mønstret og som jeg vist aldrig har fået svaret på. Det buksemønster jeg bruger er fra denne sybog, men jeg tror, at der findes et standard buksemønster i stort set alle børnetøjs sybøger som man kan få fingrene i.

8 kommentarer

 1. Perfekt - har ledt efter et gratis buksemønster til prinsessen herhjemme - så bestilte lige bogen hjem fra det lokale bibliotek.

  Tak for rådet!

  SvarSlet
 2. Rigtig fine :) Og ja, der er vist buksemønster i næsten alle bøger. Så er det bare med at finde ud af om de er for brede eller smalle til ens eget barn og det look man gerne vil opnå!

  Kh og god weekend

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine de bukser.. Og hun er da en skøn prinsesse..
  Kh Camilla
  Velkommen hos mig på http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 4. flotte bukser -ja nogle gange skal sandheden omskrives lidt, men det syntes jeg nu ikke gør noget.. både bukser og Ida ser søde ud.
  Tak fordi du deler hvilken bog du har brugt.. :)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun fin! Kender du mon et godt mønster på tuller-bukser helt ned til str. mini?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette, ja jeg har faktisk brugt det mindste buksemønster fra denne bog til bukser til Eva da hun var nyfødt. De hedder størrelse 62, men der er også markeret til stumpelængde, hvilket jeg syntes passede perfekt til Evas små korte ben og så klippede jeg ribstykket uden sømrum.

   Slet
 6. Hun er da så fin i de bukser - og hun kan jo sagtens stå model :-)

  SvarSlet
 7. Hi! Lovely photos!! Have a nice day!

  SvarSlet