Prinsessealderen

Prinsessealderen er så småt ved at gøre sit indtog her i hjemmet.

I juleferien præsenterede vi lidt nye film for Ida; Tornerose, Snehvide og Askepot. Tidligere har det været ret afvekslende, hvad hun har gidet se i fjernsynet og hvor længe. Men jeg skal lige love for, at de go'e gamle Disney-prinsesser er noget der kan holde hendes opmærksomhed - igen og igen og igen! Hun sidder og ser en hel film fra ende til anden og når en er slut be'r hun om, at se den næste. Nu er det faktisk sådan, at vi må sige der skal være lidt fjernsynspause en gang i mellem. Det har vi alligevel aldrig skulle før. Tværtimod har vi af og til savnet, at hun ville sidde og se lidt mere fjernsyn, fordi vi synes det kan være en meget god pause-tid for os alle sammen, men alt med måde som man siger. Ida kan nu alle 3 film udenad (og vi andre kender i hvert fald lydsporet rimelig godt) og bryder jævnligt ud i storladen, mere eller mindre forståelig, sang. Og i stedet for at "ødelægge" hendes egen fantasi, synes jeg nærmere det har givet et nyt lag til hendes egne lege, hvor "plots" fra de forskellige film blive inddraget og videreudviklet.

Nu hvor disse prinsesser er blevet højaktuelle i Idas verden, var det også ekstra sjovt at finde denne klokkestreng, som min mor i sin tid har broderet til mig og som jeg i mange år havde hængende på mit værelse.


Disney-merchandise er ikke altid min kop the, men i denne her form er det ganske fint synes jeg og så er det jo også lidt hyggeligt, at jeg selv har haft den som barn.

13 kommentarer

 1. Herhjemme gjorde først snehvide og så tornerose sit intog da vi var eksamenslæsnings og skoldkopperamt samtidig, og jeg skal love for hun var væk.

  Jeg har ellers også været meget træt af det der man kan få med prinsesserne på, så klokkestrengen er da et super sejt alternativ (og er mere tro mod filmen end den nuværendende pyntesyge-fremstilling :)

  SvarSlet
 2. Er det ikke bare hyggeligt med en prinsessedrøm, hvem vil ikke gerne være prinsesse i den alder. Lad hende nyde det, det giver anledning til mange lege. Hvor er det en flot klokkestreng. Jeg skal over at se Disey om ice med min niece, 2,5 timer i prinsesseverden, det er skønt.

  SvarSlet
 3. Den er da også superfin!
  Prinsessealderen er vi også tilskuere til herhjemme, Isabel fik to prinsessekjoler til jul og hun elsker bare at tulle rundt og se fin ud:)
  God søndag
  KH Mia

  SvarSlet
 4. Rigtig sjovt at du har haft den hængende, og den er da super flot

  SvarSlet
 5. Den er godt nok fin. Sikke et hestearbejde.

  SvarSlet
 6. Det er dejligt, når man opdager nye trin i sine børns udvikling - prinsesse-alderen skal de fleste små piger vist igennem- mit barnebarn på 5 har haft den i flere år nu og er ikke ovre den, hvad der findes af prinsesse-kjoler og tilbehør i hendes værelse er ubeskriveligt. Hun har også set filmene, som Ida nu ser og er nu gået over til Barbie-film - ja, I har noget at glæde jer til.
  Fin klokkestreng, der er gemt fra din barndom:-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare en fed klokkestreng :)
  Jeg elskede også prinsesserne som lille, så at have noget med dem på værelset er bare lykken. Men det er da ekstra fedt at det så er noget som man ikke bare lige kan gå ud og købe :)

  SvarSlet
 8. Den klokkestreng er da helt vild skøn.
  Det kunne være fuldstændig her hos os du beskrev det med at bliv optaget af en film/et tema. Her har vi f.eks hørt Pyrus cd siden Oktober 2011 og vi er ved at blive siiiiiiiiiindsyg af det. Men Amalie sover så dejlig hver aften når hun ligger og lytter til den.

  SvarSlet
 9. Prinsessealderen er skøn!
  Min datter på 14 ser stadig nogle gange Barbie, Anastasia og Prinsessen og frøen. Vi var også i biffen i vinterferien 2011 for at se To på flugt :)
  Den klokkestreng er da ganske uimodståelig! Har din mor mon stadig opskriften?

  SvarSlet
 10. Hvor er det sødt, at hun er så optaget af prinsesseuniverset - og skønt at det kan give lidt idéer til fantasien.
  Sikke en skøn og enkel klokkestreng :) Disney kan hurtigt blive for glitsy og plastik-agtigt..

  Karen

  SvarSlet
 11. Åhhh hvor er den skøn! Herhjemme har prinsessefasen også sat ind for alvor, så sent som idag har maskinen produceret et stk askepotkostume, til prinsessen herhjemme!! Pink, tyll og skønssang med alle skovens dyr!! ;)

  SvarSlet
 12. hvor ER den skøn... Det er sådan noget man skal passe godt på!

  Glæder mig til min egen lille prinsesse er blevet så stor, det bliver noget helt andet at have en pige i hjemmet (forhåbentligt lidt sjovere for mig ;0) )

  SvarSlet
 13. Smuk klokkestreng.. Er heller ikke den stor fan af Disneys merchandise, men har indset at jeg nok på et eller andet tidspunkt må overgive mig bare lidt.. :)

  Kh MorStine...

  SvarSlet