Pippi down - frø to go

Jeg fik syet ret meget på Pippi-kostumet i går i ren iver efter at se det færdigt. Det er det så allerede blevet i dag, hvor jeg lige manglede det sidste kantebånd og 3 knapper. I sin helhed ser det nu således ud.Den stribede bluse og glimmer benvarmerne har jeg købt i H&M. Jeg regner med at købe et par benvarmere mere i en anden farve, så hun som en rigtig Pippi kan få 2 forskellige strømper på. Ida var også ret begejstret for benvarmerne og havde dem på det meste af aftenen. Det samme kan desværre ikke siges om resten af kostumet og det første hun sagde var, at det altså var et jordbær hun havde snakket om (ja, blandt utrolig meget andet!). Jeg fik hende dog til lige hurtigt at prøve kjolen sidst på aftenen for at se om den passede, så med næsten en måned til fastelavn, håber jeg at kunne nå at varme hende godt op til at ville trække i Pippi'en når vi når der til. Charmekampagnen er i hvert fald skudt i gang fra min side og jeg har hængt det færdige sæt op på en bøjle inde på hendes værelse, så hun kan gå og se det lidt an.

Nu gælder det så bare lillesøsters frø-kostume som jeg danser lidt omkring. Godt jeg er i gang i god tid.


15 kommentarer

 1. Jeg kender godt frygten for at barnet, bare nægter, efter man har tænkt, vendt og drejet for tilsidst at producere. Heldigvis blev julesokken senere godkendt (og det krævede bare at Rema julemanden fyldte den med slik (som hun ikke kunne lide). Krydser fingre for hun vil være pippi (at hjernevaske hende med billeder og film op til dagen kan vel retfærdiggøres med det arbejde der ligger bag kostumet)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi satte allerede en Pippi film på her til aften og med det samme ville hun have sin Pippi-kjole på, så jeg begynder at tro på det :)

   Slet
 2. Hvor er det blevet fint og rigtig Pippi-agtigt :)
  Forhåbentlig bliver hun vild med det, når du nu tvinger hende til at kigge på sættet hele tiden ;o)

  Jeg skal sy en drage (igen) i år.
  Du kan finde billeder af modellen fra sidste år her:

  http://vinther-design.blogspot.com/2012/01/har-du-tnkt-pa-fastelavn.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er godt nok også fin den drage du har lavet. Jeg tænker også frøen skal være noget lignende en grøn heldragt med en hætte med frø-øjne i stedet for øre. Så må det da blive noget der kan ligne en frø :) Ida er allerede varmet godt op til det, ved at have fundet hele sættet hængende på sit værelse, utroligt så meget man tillader sig selv at manipulere med de små ;)

   Slet
 3. Åh du gir´ mig helt dårlig samvittighed....!
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh nej, det var bestemt ikke meningen ;)

   Slet
 4. Fin Pippi kostume - mon ikke hun bliver glad for det, når hun lige får kigget lidt på det.
  Jeg vil gerne have vedhæftet et billede af mit barnebarn, da hun for 2 år siden var klædt ud som Pippi, men det kan jeg ikke - det var i en købedragt, men hun havde også fået en pippi-paryk og så havde hun en bamse-abe, der var hr. Nielson - det var rigtig godt og jeg tror faktisk at aben lige gav hende lidt tryghed i at være klædt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved heller ikke om det overhovedet er muligt at lægge billeder ind i kommentarer, jeg tror det ikke.
   Jeg har godt set man kan få en "rigtig" Pippi-paryk, men har undladt at købe den da det nok vil være at presse citronen en tand for meget at gøre mig forhåbninger om hun ville tage den på. Hun har lige fået en abe i Build a bear, så den skal vist bare have en lille vest og så er den jo en fin del af udklædningen :)

   Slet
 5. Hvor ER du dog effektiv - det var da helt vildt!!! Det er super flot...er sikker på at hun blir rigtig fin i sættet.

  Er spændt på at se frøen:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der gik lige turbo i kostume-afdelingen ;) Jeg er også selv meget spændt på at se frøen :) En ide er ved at have fået form, så må vi bare se om jeg kan få den udlevet.

   Slet
 6. sikke et flot kostume- det er en moderne udgave af Pippi. Har engang arbejdet med at lave børnekostumer, så det brænder helt i fingrene på at lave sådan noget igen- godt min datter snart er stor nok til at forstå begrebet klæde ud. Flot arbejde. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det må godt nok have været et hyggeligt arbejde at lave kostumer og så bliver din datter da helt sikkert bedst udklædte, når den tid kommer.

   Slet
 7. he he meget sjovt. Jeg tror nok jeg skrev til dig at min datter skulle være Pippi! Og lillebror skal...ta da da daaaa være frø. Det betaler jeg mig dog fra! Men glæder mig til at se din udgave. Pippi bliver ihvertfald rigtig fin.

  SvarSlet
 8. Ej hvor fint et kostume. Sidste år startede Pernille ud som Pippi, med røde strømpebukser på hovedet m sløjfe på hvert ben som paryk. Idéen kom fordi hun i den periode tog alt på hovedet for at lave langt hår... Pædagogerne roste det som kreativt, men da der dukkede endnu en Pippi op m rigtig paryk og sagde at Pernille var forkert ville hun være prinsesse... heldigvis havde jeg taget det tøj med også men en Pippiprinsesse er også okay. Har dog på fornemmelsen at lillesøster i år holder stand som Pippi under hele seancen... glæder mig til at se din lille frøs kostume.

  SvarSlet
 9. Det er så dejligt at sy Pippi kostume. Den mindste hos os var Pippi to år i træk, da hun var lille. Sjovt nok brugte jeg også de samme knapper som du har brugt.

  SvarSlet