Nyt stof - nye udfordringer?Da jeg var i Stof 2000 forleden og købe ind til fastelavnskostumerne faldt jeg også over dette vildt fine stof. Jeg har lige nu lyst til at sy alting i dette print og går og pusler med, hvad jeg skal lave af det. Eva skal helt sikkert have et par tullebukser af det. Men jeg kan ikke helt beslutte mig for, hvad jeg skal lave til Ida af det. Vil på en måde gerne prøve noget nyt, men er (som altid) også lidt forfalden til "bare" at sy noget i et af de mønstre jeg kender godt. Nu må vi se, måske køber jeg noget mere og syr både et par tullebukser til Ida også og noget i et nyt mønster.

7 kommentarer

 1. Hvad med sådan en heldragt, med smock syninger foroven (bare elastik i undertråden) og bindebånd på skuldrene- Mini Kreas mønster ville være rigtig fint til det. Knus

  SvarSlet
 2. Jeg foreslår en kjole. Jeg har lige købt et rigtig sødt mønster i Stof & Stil. Det har nr. 83000. Det kan du jo lige prøve at finde på deres hjemmeside :)
  Vi ser frem til at se resultatet..

  SvarSlet
 3. Jeg har ingen foreslag til hvad du skal sy af det, men må lige kommentere på finheden! Det er SÅ FINT :D Tror jeg skal forbi og lure i stof2000 snart..

  SvarSlet
 4. Det er bare super fint det stof, og knapperne også.
  Jeg er sikker på du nok skal finde på noget fint at sy ud af det!
  Kh Julie

  SvarSlet
 5. Hvor er det noget sødt stof og
  jeg er nu også sikker på, at du finder på
  noget rigtig fint at anvende det til.
  Med alle de skønne ting du allerede har lavet.

  SvarSlet
 6. Hvad med en lille vatteret vest. Mønster i symagasinet nr 10 eller 11 2011

  SvarSlet
 7. Lækkert stof.

  Kom også til at tænke på en quiltet vest.... Eller hvis det skal være : en quiltet forårsjakke til ida havde været nydelig!

  Glæder mig til at se hvad du tryller frem.

  Kh

  SvarSlet