N.Y. bog


Fødderne oppe, latte i koppen og en spritny bog i skødet. Så vil jeg lige lade rod, vasketøj og nullermænd være i fred noget tid og tillade mig at komme godt i gang med min nye bog. Det er en bog jeg har glædet mig til at læse nærmest før jeg vidste den skulle komme. Det er meget lang tid siden jeg har prioriteret tid til bare at sidde og læse en bog. Men denne bog er af en af mine yndlingsforfattere, Edward Rutherfurd, og handler om en af mine yndlingsbyers historie. Jeg har tidligere skrevet om en af hans andre romaner som jeg holder meget af her. Jeg har altid været vild med by-historie eller måske nærmere oprindelses-historie, at høre om hvordan noget er opstået, blevet til og hvordan det trækker spor til det vi kender i dag. Det er også en af grundene til, at jeg har en BA i Historie fra Københavns Universitet selvom jeg senere har valgt at færdiguddanne mig og bruge mit professionelle liv inden for kommunikation. Men det er en helt anden historie.

3 kommentarer

  1. Nyd roen, nyd bogen, træk vejret helt ned i maven og pris dig lykkelig for at du kan sidde der og lade alt andet ligge, det er sgu go karma! *griner* Jeg nyder også at sidstemanden er røget ud af soveværelset og at jeg igen kan have en bog liggende på natbordet :)
    I love it <3
    kærlig hilsen

    SvarSlet
  2. Selvsamme bog har vi givet i julegave til en i familien, jeg håber hun vil nyde den. Jeg synes den lød meget spændende!

    SvarSlet