MusedrengEn gang i mellem er det meget rart at se, der godt kan komme en anden slags hæklede dyr ud af hænderne på mig end aber og elefanter. Denne gang er det blevet til en lille musedreng i bedste Ingolf/Frederik stil.

17 kommentarer

 1. Den er da godt nok nuser ... :0)

  SvarSlet
 2. Cute!!

  P.s. Jeg går i disse dage med forår på hjernen og drømmer samtidig om dine chinos i guld, mint og rosa. De er bare indbegrebet af forår og sommer! Regner med at de bliver det første jeg skal lave når jeg starter på sykursus d.25.jan. Så tak for lækker inspiration :-)

  SvarSlet
 3. Han er da bare for cute ;O)

  SvarSlet
 4. Han er virkelig flot - jeg må altså have lært mig at hækle :)

  SvarSlet
 5. Nøj hvor er den skøn :)
  KH Micha

  SvarSlet
 6. Iiih! Hvor er den sød!! Jeg synes ikke riktig jeg har fått til dette med heklede dyr, men jeg elsker både denne og dine aber! :-)

  SvarSlet
 7. Hehe, et kig tilbage til min barndom, da jeg så Cirkeline med Ingolf og Frederik - hvor er den skøn

  SvarSlet
 8. Fin mus:) Her er vi begyndt at læse Cirkeline som en del af aftenputningen. Så hyggeligt!

  SvarSlet
 9. Er helt vild med dine hæklede dyr!! De er bare såå fine!! Jeg bliver simpelthen NØD til at lære at hækle :o)

  SvarSlet