Lille flæse leo
Jeg har længe gerne ville sy en flæsenederdel til Ida, men har ikke lige haft et mønster til sådan en. Det fik jeg så anskaffet mig i går sammen med noget leopardprintet babyfløjl. Det blev til den fine leo-nederdel godt med strut i. Ida havde den på lidt i går aftes, men tog den af lige så hurtigt som hun havde fået den på her til morgen... Selvstændighedsfase, trodsalder, temperament, tigerspring, kald det hvad du vil, det giver mig grå hår, tics og rander under øjnene med den styrke som det har taget til med de sidste par uger. Jeg håber snart det stilner lidt af og hun igen kan finde lidt mere ro inden i sig selv. I går sad jeg med Ida på skødet og trøstede hende lidt efter endnu et sammenbrud over flyverdragten og sagde, sådan mest til mig selv "åhh, hvorfor bliver du så sur hele tiden Ida - sker der bare så meget inde i dit hoved?", hvortil Ida snøftende svarede "ja, og i min numse". Og det er vel egentlig rigtig nok, for det har først for alvor taget til her efter hun har smidt bleen og så sker der jo meget i både hoved og numse. Synes virkelig det var sødt sagt.

Men tilbage til nederdelen... Jeg håber jeg snart kan få den på hende længe nok til at få taget et billede for den er virkelig kær, når den er på med alt det strut den har. Og nu ved jeg også, hvad jeg skal sy af noget af mit nye stof. I øvrigt tak for de forskellige forslag, de er under overvejelse til næste gang jeg vil kaste mig over nye mønstre.

12 kommentarer

 1. Åh hvor er hun kær - der sker bare så meget og det kan være lidt svært at følge med og forstå det hele..
  Og skøn nederdel!! Hvor har du mon mønster og stof fra? Karoline ville elske at danse rundt i sådan én;)
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Ja jeg synes virkelig også det var sødt sagt og egentlig flot sat ord på. Både stof og mønster er fra Stof 2000. Det er fra Stof 2000's eget mønstermærke og modellen hedder Lulu (nr. 1002).

  SvarSlet
 3. Ja det er ikke nemt at blive en "stor" pige og det er heller ikke nemt at være mor i den periode - de vil selv og samtidig prøver de også grænser af, og i bund og grund vil de gerne have de grænser, som de kæmper imod :-)
  Jeg har indtryk af, at Ida er et dejligt barn,som bare følger den udvikling, hun skal igennem og som I om en tid vil mindes med et smil om læben.

  Mit barnebarn, som altså kun er 20 mdr., er godt igang, forleden hvor hun skulle i flyverdragt, vil hun ikke "nej jakke" sagde hun og hendes mor sagde "flyverdragt", for der er koldt - så kiggede Nana ud af vinduet og på sin mor og sagde "solen skinner". Sidst hun blev passet her, fik hun lang tid til at gå med at tage sine bukser af og trække dem på igen og hun kæmpede for at få dem op over numsen - min mand og jeg sad og grinede og mindes hendes mor, som bare var en pige, der vil selv allerede som 2-årig, hvor hun kæmpede en brag kamp for at få undertrøjen ind i underbukserne - ja det var inden bodystocking-tiden :-)

  SvarSlet
 4. Jeg glemte helt at skrive, det er en rigtig smart nederdel Ida har fået.

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin! :o)
  Du er godt nok sej til det med at trylle lækkert tøj frem Mie... Det er en KÆMPE inspiration, for en som mig, som så småt er ved at tage tilløb til at kaste mig over symaskinen!


  /Pia

  SvarSlet
 6. For pokker den er er sød og smart. Jeg vil glæde mig til at se din datter i den.

  SvarSlet
 7. Øj, en fin nederdel i noget meget flot stof! Skøn blog du har, vil fluks melde mig som fast læser:-)

  SvarSlet
 8. Super, super fin nederdel! Og hvor er hun kær, Ida:-) Flot at hun kan sætte ord på sine frustrationer, det må lette lidt for hende.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare en skøn nederdel! Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af skønne sager til køkkenet fra Rie Elise Larsen. diary.dk
  Kh Kamilla :)

  SvarSlet