Garn og Liberty

Fra tid til anden kaster jeg mig over noget strikkeri selvom det langt fra er min primære håndarbejdssyslen. Men en gang imellem får jeg strikkelyst og så er det jo bare med at fatte pindene. Denne gang er det små veste i blød, blød alpaca til Eva jeg har gang i. Hun kravler stadig mest kun på maven og ikke på alle 4, til gengæld er hun ved at være ret ferm til at rejse sig op ad alt og alle, så jeg begynder at have mine tvivl om hun overhovedet lærer at kravle rigtigt før hun begynder at gå. Og når man nu er sådan en mave-møffer, så bliver det jo en smule koldt på maven sådan at være så meget i kontakt med gulvet.
Derfor er jeg i gang med en mindre produktion af veste, så hun kan holde maveskindet lunt. Selvom det er praktisk, må det gerne være kønt, så jeg har været ude og investere i små fine Liberty-knapper til de 3 veste jeg har garn til. Mmhh, baby-blød alpaca og fin Liberty.

7 kommentarer

 1. Jeg elsker også sådan nogle veste til min datter- håber du viser frem, så snart du er færdig:-)

  SvarSlet
 2. glæder mig til at se det færdige resultat

  SvarSlet
 3. De bliver da SÅ fine de veste.. smukke knapper, lækkert garn

  SvarSlet
 4. Mine drenge lærte heller aldrig rigtig at kravle - det var nemmere at gumpe afsted på rumpetten indtil benene var stærke og trænede nok til at bære dem :o)
  Glæder mig også til at se resultatet med strikkepindene.

  SvarSlet
 5. De kan da kun blive alt for lækre de veste! Glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg burde også lave nogle til lille Marie.

  SvarSlet
 6. I love those! So cute! Have a nice day! Greetings Riitta Sinikka

  SvarSlet
 7. Skal nok vise frem, når de er færdige. Har fået syet knapper i den første i dag, men venter med at vise frem til de alle 3 er færdige. Så er der lidt at se frem til og for mig til at få dem gjort færdige :)

  SvarSlet