Tidlige fastelavnsforberedelser

Da jeg første gang spurgte Ida, hvad hun kunne tænke sig at være klædt ud som til fastelavn, troede jeg faktisk ikke hun helt ville forstå, hvad jeg spurgte om, hvorefter jeg så ville forklare, hvad det betød og komme med et udklædningsforslag i den overkommelige ende. Men svaret kom prompte; en hest og Eva skulle være en frø. Hmm, okay vi må se, hvad vi kan finde ud af. Siden har hun skiftet mening hver eneste gang snakken er faldet på udklædning; en hest, Askepot, Pippi, et jordbær, den fjollede mand fra Pippi, en hest igen og så måske en frø ligesom Eva. Jeg tænker, at hun måske alligevel ikke helt forstår, hvad det er det går ud på. Jeg har derfor grebet fat i den af hendes ideer som jeg lige præcis ved, hvordan jeg skal gå til, nemlig Pippi.


Jeg har været ude og købe ind til udklædningen i dag og det bliver en forårsfarvet og lidt glittet Pippi, (for det tror jeg kun vil gøre kostumet nemmere at sælge til den lille bestemte dame) og så skal det syes med kraftig inspiration fra dette skønne Pippi-kostume som jeg har set for lang tid siden på I heart retros blog.

Billedet er lånt herfra.
Eva skal som udgangspunkt stadig være en frø, omend jeg må indrømme, at jeg ikke helt går til den opgave med samme selvtillid som Pippi-kostumet. Jeg har flere gange følt mig fristet til bare at købe det nuttede jordbær-kostume de har nede i Fætter BR. Men når nu jeg alligevel går hjemme og meget overskudsagtigt er kommet i gang med fastelavnsudstyret i så god tid, så synes jeg ligesom, at jeg først bliver nødt til at give det hjemmelavede kostume et skud. Nu er der i hvert fald købt grønt stof og så må vi se om det ender med at blive til en hjemmelavet frø eller et indkøbt jordbær.

6 kommentarer

 1. Aj hvor er det bare et fint Pippi kostume du har fundet frem til der. Det kan da også snildt bruges til hverdag når fastelavn er omme (:

  Og med de fine materialer du har indkøbt kan det da kun blive godt. Jeg kender godt lidt til det der med at der ligesom er nogle kostumeidéer man bedre kan overskue end andre.. Min søn vil f.eks. gerne være en racerbilkører.. Øh hvordan ser sådan én fætter mon lige ud?? Hælder også lidt ti fætter Br versionen, vi må se (;

  Glæder mig ihvertfald meget til at se dit færdige Pippikostume

  SvarSlet
 2. åhh ja, fastelavn.. åhh skræk o' ve, for mig der ikke kan sy ;) øv

  SvarSlet
 3. Åh vad härlig pippi-dräkt det kommer bli! Roligt att jag kan inspirera dig! Tack ;)

  SvarSlet
 4. Griner... Lyder meget bekendt med at man har en mening - og så alligevel 2 minutter efter :o)
  Min mor syede altid til mig. Drage, sol, blomst, engel og ja.. også pippi. Kan huske dragten endnu - men især det ståltrådshalløj hun lavede i mit hår, så fletningerne stod ud fra hovedet som de skulle. Det var ikke så behageligt.
  Desværre har jeg aldrig selv fået taget mig sammen til andet end en tur i Fætter BR, når mine drenge skulle klædes ud, og nu er de ved at nå den alder hvor det er sjovest at stille op i fodbolddragten eller lign.
  Glæder mig til at se dit Pippi kostume. Er sikker på det bliver super godt :o)
  Pøj pøj med hendes valg og ha en dejlig aften.

  SvarSlet
 5. Det ser da skønt ud, det vil jeg glæde mig til at følge, det projekt:-)
  Jeg er faktisk også lige gået i gang i dag med at forberede Oscars - han vil være sørøver eller pirat (ja ja, kartoffel, kartoffel tænker jeg:-) Så det er noget med lasede bukser, en kort stribet vest i sort og hvid og noget klap for øjet, bandana (var på jagt efter en sørøver hat i dag, men det findes åbenbart ikke!!)
  Det er straks lidt sværere med Victor - altså han er 15 måneder gammel, så det er begrænset hvad han kan have af præferencer....men når jeg nu tænker over, hvad der interesserer ham, så burde han nok klædes ud som mad...af en eller anden art:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. jeg tror også min datter har besluttet sig for at skal være Pippi, så jeg kigger lige med og ser hvad du finder på :D

  SvarSlet