Børnekunst...

Dette kunne meget vel være fremvisningen af en ny fin tegning Ida havde lavet til sine forældre. Det er det på sin vis også - den er bare ikke tegnet på papir.


Den er til gengæld blevet kreeret på vores puslekommode, hynde og vandfad. Og det bedste af det hele er at det er tegnet med en textil-fast tusch, så det er slet ikke til at få vasket af. Så det er en mere eller mindre permanent kunstinstallation Ida her har fået lavet.

Den lille kunstner og jeg holder fridag i dag mens Eva prøver at være alene i vuggestue uden storesøster. Det er en stor luksus for os begge 2 nu hvor Eva er ved at være kørt godt ind i vuggestuen, at kunne holde sådan en dag uden altid at skulle have en tids- og opmærksomhedskrævende lillesøster med. Da vi gik hjem efter at have afleveret Eva i morges, sagde Ida: jeg er så glad for min mor. Åh, så ved man bare det er det helt rigtige med sådan en kvalitetstids-dag og man glemmer (næsten) helt alle de forudgåede konflikter og hysteriske anfald.

Lige nu sidder hun og slapper af til Aladdin, som er den nyeste Disney-prinsesse-film hun har kastet sin kærlighed på. Lidt senere får vi besøg af Idas store kusine på 11, der skal med ind og hjælpe os med at lave Idas allerførste Build a' bear inde ved Tivoli som Ida har fået penge til i julegave. Jeg tror næsten jeg glæder mig mere end Ida (hun ved jo dårligt, hvad det er for noget vi skal), for jeg synes virkelig Build a' bear er et hyggeligt, omend meget kommercielt, koncept og jeg har set frem til at kunne tage en og lave en med mit eget barn meget længe. Jeg glæder mig til at se hvad Ida siger til det og hvad hun vælger. Heldigvis er kusinen ekspert i Build a' bears og jeg tror ikke vi kunne ønske os en bedre person til at introducere Ida og jeg til denne bløde bamse-verden.

8 kommentarer

 1. Jaaah, men hvorfor ikke også på en puslekommode... Sprit kan nok tage det (:
  Du aner vist ikke hvilken verden du introducere din lille pige til... Build A Bear. Det bliver dyrt! (:

  SvarSlet
 2. Ved du hvad? Få da Kunstneren til at udfylde alle "hullerne" med nogle andre farver tusch, og så er der fi.. eller nårh nej, det er jo nok at opfordre til at tegne på tingene... God tur i Tivoli. I har jo virkelig vejret med Jer:)

  SvarSlet
 3. Camilla; ja, kan godt forestille mig det kan blive lidt af en Pandoras æske vi her får åbnet. Men det ville jo nok ske alligevel på den ene eller anden måde, og hvis ikke med Build a' bear så med noget andet.

  Gitte; tror også bare vi beholder kunstværket som det er nu ;)

  SvarSlet
 4. Sikke et smukt kunstværk.
  Det ligner meget det der blev lavet på fladskerm her hjemme, lige inden jul. Vi fik det væk med nogle spritklude, men mand har i hans håndværkerbil.

  SvarSlet
 5. Hmmm - kan godt huske, da min Mathilde skrev på køleren af en fin Mercedes. Ingen tvivl om at det var hende, der havde ridset - for der stod "Mathilde" med de fineste børnebogstaver :-)
  Og heldigvis var Mercedes-ejeren yderst forstående...

  SvarSlet
 6. Åh ja, den slags kunst kender jeg også.. -det kan tages med sprit :)
  Held og lykke med Build a bear -jeg håber da hun syntes det er ovenud fantastisk at lave sin egen bamse :)
  (jeg har en giveaway kørende, hvis du har lyst at være med??)

  SvarSlet
 7. Tandpasta kan være effektiv...

  SvarSlet
 8. Hun har det vel ikke fra fremmede ;-)

  SvarSlet