Ooops I...

har gjort det igen.... Vasket en alpaca-trøje med det almindelige vasketøj! Så nu har vi endnu en til samlingen af veste, der kan stå af sig selv og venter på at Ida får sig en Build-a-bear, der kan passe den.

Noget tyder på man ikke altid bliver alt for klog af skade. Til gengæld fandt jeg denne gang en tyver i maskinen fra den forrige vasker, så rent tab var det heller ikke (og så blev mit øvrige tøj jo også rent).

Denne her var Evas som mormor har strikket, og var ellers så fin til hende lige nu.


12 kommentarer

 1. Øv også! Den var ellers super fin.

  SvarSlet
 2. Årh nej :-(
  Jeg lavede samme nummer for nogen år siden. Min mor havde strikket 2 meget skønne trøjer til mine drenge. Men nu var det bare at hun røg cigaretter og trøjerne stank af røg, så jeg ville lige vaske dem inden de blev taget i brug... Jeg glemte bare at de var af uld :-/ Øv bøv !!

  SvarSlet
 3. ÅRH hvor er det bare superærgeligt... Det var ellers en fin trøje - men ja, det kan jo ske. Da min søn var nyfødt, kom min mand også til at vaske en hjemmestrikket halstørklæde og hue; som ikke var meget værd bagefter. :)

  Mange weekendhilsner fra Ivalu

  http://sukkerknalden.blogspot.com

  P.S. Jeg har lige skudt en Jule-give-away i gang ;)

  SvarSlet
 4. Øv :( Selvom det er virkelig surt, så kommer jeg altid til at grine lidt når det sker for mig - det er sku da lidt komisk, at man (som du og jeg selv) kan gøre det gentagne gange..!

  SvarSlet
 5. Neeeeej! Jeg hader, når det sker. Og det er ALTID noget, man er glad for. Noget af god kvalitet. Ih, hvor er det ærgerligt!

  SvarSlet
 6. Åh hvor jeg bare kender det......har gjort det så mange gange, og min stakkels mor strikker trofast vider, men hun er dog begyndt at købe noget mere vaskemaskine venligt garn af samme grund....øv hvor jeg bare hader mig selv når jeg laver det nummer. Håber ikke mormor har givet op?

  Louise

  SvarSlet
 7. Haha, det var sguda heldigt at du fandt en tyver OG at Build a Bear ikke kommer til at fryse eller også ville det da have været for surt! (hvilket det faktisk allivel er...)

  SvarSlet
 8. Man kan sy fede tasker af valkede (uld der er vasket for varmt) trøjer ;-)

  SvarSlet
 9. Surt show - vi må håbe på det med build-a- bear løsningen

  SvarSlet
 10. Æv æv... men alligevel rart at vide at jeg ikke er den eneste der dummer mig. Min søn har lige overtaget min ynglings sweater, som startede vasken som en str. xl og kom ud som en str. 8 år.

  SvarSlet
 11. ØV! Hvis det er nogen trøst, gjorde jeg det samme for 14 dage siden, en af min datters bluser og en af mine egne - begge dele har min mor strikket, og jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at fortælle hende det...

  SvarSlet
 12. Det har jeg også gjort menge gange :-0
  Det er lidt øv.... men hvad kan man gøre ;-)

  SvarSlet