Mine Libertyhjerter...

...er selvfølgelig kommet op og julepynter igen i år.Jeg plejer at have dem hængende på nogle grene i stuen (som du kan se fra de tidligere år her), men jeg har ikke haft lyst til grene i år. De er i stedet kommet op på række i døråbningen mellem vores stue og køkken. Her hænger de faktisk rigtig godt, så mon ikke det kunne gå hen og blive deres faste julepyntsplads?

7 kommentarer

 1. Super søde julehjerter. Glæder mig til at følge med på din blog.

  SvarSlet
 2. De er fine Mie.. jeg har også nogle hængende på mit skab i spisestuen.. og vi har dem faktisk hængende året rundt! Det er lidt hyggeligt !

  SvarSlet
 3. Rigtig fine!
  Jeg kunne ogs¨finde på at ha' dem hængende året rundt, hvis de var mine..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Flot tapet du har i køkkenet. Og hjerterne hænger flot i døråbningen

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine :) Jeg syntes nu også at de pynter ret godt der på deres nye plads.

  Karen

  SvarSlet