HO HO HO - vinder af jule-give away

Tusind tak for alle jeres kommentarer og beretninger om julestemnings-status'er. Jeg kan se jeg bestemt ikke er ene om at fornemme den lidt sløve julestemning. Men nu kommer den, det kan jeg mærke. Der er taget hul på julegaverne, der var julesange til babysalmesang i går, vi ser Nissebanden med stor glæde hver aften og i eftermiddag skal vi til gløgg og æbleskiver hos en fra Evas mødregruppe, med både store og små børn (det skal nok blive festligt). Så nu begynder det, at føles rigtigt som jul.


Og så skal der jo pakkes og sendes en juleflagranke til en af jer, der har deltaget i min give away - det er i hvert fald også en julespreder. 54 har deltaget og True Random har udvalgt....

Christilina, der står bag kommentar nummer 14. Stort tillykke til dig! Send mig din adresse på pralerier@gmail.com og så vil jeg hurtigst muligt sende den hjem til dig.

Og så håber jeg I alle får en rigtig dejlig jul, og at julestemningen kommer i top, hvis ikke den allerede er det.

Ingen kommentarer