Færdigt tæppe i Liberty lapper

Mit Liberty-tæppe er lige blevet færdigsyet, monteret og afprøvet her på sofaen. Lige i tid til at blive en lækker, blød og lun før-julegave til mig selv. Og det er blevet godkendt som sofa-putte-tæppe af både Ida og jeg i dag. Det er blevet fint og lækkert, hvis jeg selv skal sige det.


Når jeg igen kan overføre fra mit rigtige kamera på daglig basis (og ikke kun når jeg kan låne mig til noget udstyr) kommer der et indlæg med en hele masse flere billeder af tæppet.

13 kommentarer

 1. Hejsa
  Er begyndt at følge din blog, og jeg synes den
  er virkelig skøn. Og du er mega dygtig:-)
  Tæppet er rigtig flot, er der også firkanter på den anden side?
  Hilsen Christina

  SvarSlet
 2. Tak skal I have :)

  Christina; velkommen til bloggen, det er altid dejligt med nye læsere :) Der er kun firkanter på den ene side af tæppet. Når jeg får løst mine kamera-problemer kommer der et indlæg med flere billeder og beskrivelse af tæppet.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare smukt og lækkert.

  Glædelig jul. Kh Mette

  SvarSlet
 4. åh det glæder jeg mig til at se mere til :D jeg er så inspireret :)

  glædelig jul
  kh Emma

  SvarSlet
 5. Wouw - det er bare super flot.

  SvarSlet
 6. Det er blevet helt vild fint, glæder mig til at se flere billeder. Jeg har også haft det projekt på to do listen længe, hvor mange forskellige lapper har du brugt og hvor store stykker har du brugt.

  SvarSlet
 7. Ok - Glæder mig til at se flere billeder.
  go ferie..
  christina

  SvarSlet
 8. Fine farver og stoffer.
  Glædelig jul til dig og din familie.

  SvarSlet
 9. Jeg er helt og aldeles VILD med det. Ville knus elske at eje sådan et!!

  SvarSlet
 10. Kan godt forstå at det tæppe er godkendt!!

  SvarSlet