Et nyt år lige om hjørnet

Nogle gange kan jeg godt blive lidt nostalgisk og dvælende omkring et års afslutning. I år har ikke været nogen undtagelse. Og dog, for i år er det som om jeg ret hurtigt har kunne pakke de følelser væk og i stedet bare virkelig glæder mig til at få taget hul på og komme i gang med 2012 og alt hvad det kan bringe af forandringer og (forhåbentlig rigtig mange) glæder. I 2011 fik vi lille Eva og det har bare været så stort og fantastisk at blive mor til 2 og Eva har været det største lyspunkt i det forgangne år, der desværre også har budt på en del nedture og udfordringer i familien. Derfor er det også rart med et nytår, en markering, der kan hjælpe en til mentalt at hviske tavlen ren, tage en frisk, dyb indånding og så være klar igen.

I 2012 vil jeg blandt andet:
 • få mig et arbejde
 • tabe de i gennemsnit 2 kg jeg har taget på årligt de sidste 7-8 år
 • få en iphone4 
 • blive en bedre løber
 • gå i smart tøj
 • tage på kærestetur med min mand
 • tage på all-inclusive familieferie med mine børn og min mand
 • huske at tage Ida med på biblioteket mere jævnligt
 • prøve at blive bedre til at lave mad
Nytårsfortsætter af forskellig karakter, nogle nemmere at opnå end andre og nogle helt sikkert sjovere at udleve end andre, men alle burde være til at opnå trods alt.

Når det nye år starter på mandag, starter der også en ny hverdag for os herhjemme. Eva skal nemlig starte i vuggestue. Vi glæder os og Ida har siden ugen før jul snakket om, at nu skulle Eva med ned og være i vuggestuen. Jeg havde fortalt hende, at vi først skulle holde juleaften og ferie, så da vi stod op den 24. og jeg fortalte Ida, at i dag er det juleaften, udbrød hun glad "så skal Eva i vuggestue!" Jeg er spændt på, hvad hun så rent faktisk siger til det, når Eva kommer derned og skal blive der i hendes vuggestue. Det er nemlig en lille institution og der er kun én stue med vuggestuebørn og én med børnehavebørn (så længe det varer, for inden længe træder Frederiksberg Kommunes sammenlægningsplaner i kraft og så er det farvel til de små dejlige institutioner), så indtil Ida rykker op i børnehaven kommer de til at se en del til hinanden. Jeg regner med det bare kommer til at gå godt, men man kan jo aldrig vide. 
Bortset fra hun ikke vil spise rugbrød, så er lille Eva selv ret så klar til vuggestue, ud fra morens egen vurdering. Desuden har jeg klippet hende og med de små babylokker ryger altså også meget af babylooket så jeg synes også hun nu ligner et vuggestuebarn mere end en være-hjemme-hos-mor-baby. Jeg selv er også klar til en tilværelse uden for barselsboblen. Jeg har næsten haft 2 barsler lige efter hinanden, med kun en kort afbrydelse med 4 måneders arbejde imellem. Så nu er jeg i den grad klar til at fordybe mig i noget fagligt og sætte trumf på min jobsøgning.

Ahh, jeg tror 2012 bliver et rigtig godt år!

7 kommentarer

 1. Det kommer. Alt det gode; det kommer nu.
  Og hvor er Eva dog blevet en stor, smuk pige. Hun kommer til at tage den vuggestue med storm!

  SvarSlet
 2. Dine piger har nogle skønne skønne øjne og det skal nok komme til at gå godt i vuggestuen. Sjovt nok, så spiste min søn, som er nr. 2 heller ikke rugbrød som lille, men det kom med tiden.
  Gode nytårsfortsætter du har - jeg håber, du hurtigt får et job - jeg er ikke helt klar på, hvad du tidligere har arbejdet med og hvordan dine muligheder er for at få job - her i det nordjyske hænger arbejde ikke på træerne.
  Godt nytår til dig og din familie.

  SvarSlet
 3. Gitte; jeg kan også mærke det :-) Og ja, synes pludselig også hun ser mægtig stor ud nu jeg ser hende på billederne

  Randi; mange tak skal du have :) Ja det er lidt mærkeligt med det rugbrød der, det er da ellers bare noget alle børn spiser synes jeg, men altså ikke Eva :) Jeg håber også jeg kan få mig et job inden alt for længe. Det er inden for kommunikation, jeg arbejder, så det er desværre heller ikke en branche hvor jobsne hænger på træerne - men hvad er efterhånden det?

  SvarSlet
 4. Hun er sød, hende Eva:) Tænk, synes hun altid har været så meget ældre end Anna, men det kan hun da ikke være, hvis hun også er fra 2011;)

  SvarSlet
 5. Tak skal du have Tine :) Nej mener Eva er et par måneder ældre, hun er fra 4. februar.

  SvarSlet
 6. Det er da en skam jeg ikke bor på Frederiksberg, så kunne Villum være begyndt i vuggestue med dine charmepiger. Jeg håber 2012 bringer dig og din familie det, I ønsker

  SvarSlet
 7. Cherry, Lilac sandalwood additionally ebenholzfarben render satisfactory types of blades may well be accustomed truly habitually.
  Listed here, the only real strategy it is feasible best take off the assist you to as well as obtain someone large ought to be contain
  a right diet structure yet experience aerobic workouts.
  The beef could possibly you demand if you ever basically only
  decrease you will need to duration via reel? It can also be throught as
  among the finest microwaves available in today's times.

  my web page; oven toaster griller price (http://toasterovenpicks.com)

  SvarSlet