En hjemmelavet gaveEn af de hjemmelavede gaver jeg gav væk i går, var dette "pimp" til min mosters lille kone-bil. En korssting-broderet trafikpude til hattehylden, helt som i mormors gamle bil, og så en af mine hæklede Wunderbaums til forruden.

Jeg ville rigtig gerne selv have sådan en trafikpude til vores egen bil, men ved snart ikke om vi kan klemme mere lir ind i den bil, der jo i forvejen er fyldt med autostole, tæpper, solskærme og som oftest også en klapvogn i bagagerummet. Så måske, når børnene ikke kræver så meget rejseudstyr længere, bliver der plads til en oldschool trafikpude på vores hattehylde også.

PS: Kunne du også godt tænke dig en Wunderbaum i din forrude, på cykelstyret eller et andet mere eller mindre oplagt sted, så laver jeg dem gerne på bestilling. De koster 70 kr. + forsendelse på 10 kr. uanset, hvor mange du bestiller.

5 kommentarer

 1. Ejjjjj hvor fedt! Rigtig fin gave. Regner med at din moster blev glad?

  Glædelig jul :)

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Skønne gaver! Den der trafikpude er simpelthen for sej :)

  Jeg har læst med længe og en af mine hjemmelavede julegaver var en af dine hæklede aber. Mit allerførste hækleprojekt var din hæklede brødkurv, som endte med at blive en kurv til hækleprojekter! Så et mange tak for en dejlig blog er vist på sin plads :)

  Jeg er selv blog-novice og har skudt min blog i gang med en giveaway, kig endelig forbi! http://louley.blogspot.com/2011/12/en-getting-started-give-away_23.html

  SvarSlet
 3. Den er så fin!! og rigtig flot lavet :D

  Er det et hjemmebrygget mønster du har hæklet efter?

  SvarSlet
 4. Åsa; jo tak skal du have. Min moster blev som forventet ret glad for gaven.

  Eva; Tak. Og hvor dejligt du er blevet inspireret til at kaste dig ud i hæklingen selv - og i blogverdenen også. Skal nok kigge forbi dig.

  MalleQ; Ja, jeg hækler faktisk hvert træ i fri hånd uden opskrift, så de bliver heller aldrig helt ens.

  SvarSlet
 5. Sikke en fin pude hvor finder jeg mønsteret

  SvarSlet