Du godeste er det allerede... Give away

Jeg synes jeg har lidt svært ved at finde den helt rigtige julestemning frem i år. Den er der, det er jeg sikker på, den er bare lidt sløv til at komme frem i år. Og det er vist ikke kun mig. Jeg synes, jeg kan fornemme rundt omkring i Blogland, at det ikke kun er herhjemme, at julen er lidt sløv i år?

Jeg har imidlertid forsøgt at komme julestemningen lidt nærmere ved at lave noget nyt julepynt i form af nogle julevimpelranker og for rigtig at komme i julestemning vil jeg forære den ene væk i en go' gammeldags jule-give-away!


Vores egen ranke skal hænge i vores køkkenvindue, men havde vi et juletræ skulle den helt sikkert hænge der på. Den er lavet i forskellige julede stoffer og har 12 vimpler i alt.

Kunne du tænke dig at vinde den kan du deltage i lodtrækningen ved at skrive en kommentar til dette indlæg og gerne om, hvordan din julestemning har det i år. Så trækker jeg lod på lørdag den 10. dec. så den kan komme frem og sprede lidt julestemning hos den heldige vinder inden jul.

56 kommentarer

 1. Den ville jeg da utrolig gerne vinde, måske den kan hjælpe mig lidt på vej. Jeg har ikke fundet meget mere end et gram julestemning frem, og det er udelukkende mine børns skyld. Min far døde alt for tidligt d.1/12, og skal begraves nu på fredag (d.9) min december er gået med triste ting, der bare skal gøres. Men flagranken er virkelig virkelig fin! Så uanset om jeg vinder eller ej, så vid at jeg synes den er skøn :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne deltage, men hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg meget gerne give den videre til Jeanne/Shelle86.
  - Det gør mig meget ondt med hendes far.

  Min december har nemlig været rar og hyggelig indtil videre, så hvis den kan løfte hendes humør bare en lille smule, synes jeg hun skal have den!
  Glædelig jul :)

  SvarSlet
 3. I dag var jeg den heldige der skulle åbne gave i den kreative pakkekalender, og om lidt skal jeg ud af døren til børne-julefest på mit arbejde, med juletræ og julemand, og slikposer og hygge. Så julestemningen er langsomt på vej opad.

  Det eneste der mangler er en smuk julet flagrænke. Så jeg håber at vinde.
  /Katharina

  SvarSlet
 4. Min julestemning er godt på vej. Vi har fået bagt peberkager og jødekager,rullet havregrynskugler. Amalie har lavet en smuk juledekoration og stuen er pyntet. Vi nyder hver dag at tænde de smukkelys.
  Et juletræ skal vi have og derpå ville en af dine smukke flagranker pynte:O)

  SvarSlet
 5. Her hos mig er julestemningen lige ved at boble over, men mest fordi jeg har lagt låg på den indtil jeg har afleveret mit bachelorprojekt på fredag i næste uge. Indtil er det begrænset hvad jeg giver mig selv til at jule, men bare vent til efter den 16. december så skal der jules max meget den sidste uge :D
  Indtil da, vil jeg elske hvis denne skønne flagranke ville komme hjem og jule i mit ikke særlig julede hjem :)

  SvarSlet
 6. Allerførst: kondolere Jeanne, det gør mig ondt.
  Hvis jeg havde det mindste lille snert af julestemning, så forsvandt den brat i går, da vi fik resultaterne af vores modul 6 opgaver - jeg er ikke bestået, som i dumpet !?! Det har jeg aldrig prøvet før. Så når jeg lige har fået den opgave skrevet om, så kan det være at Julefreden sænker sig igen.... Fin flagranke, som ville pynte noget så smukt på vores juletræ ;-D Glædelig jul.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Jeg ved den er der et sted, jeg kan bare ikke lige finde den. Jeg plejer ellers at finde den, sådan ca. midt i aug. og så være træt af den, midt i nov. Men ak i år er den så svær at finde. Manden har bagt de fineste småkager, og kagefigurer, så huset dufter dejligt af hjemmebag. Der er lys udenfor på de små træer, julekalender i tv, granduft fra kalenderlys dekorationen, og juletræet er plukket. Den må være der, den der særlige julestemning, så jeg må hjem og lede endnu engang.

  SvarSlet
 9. Hej Sikke en meget flot julet flagranke du der har kreeret?
  Synes julestemningen her hos mig er ved at indfinde sig. Har fået pyntet hele hytten op. Og i aften får jeg besøg af et par gamle kollegaer (som jeg er i loge med) og lige nu er flæskestegen i ovnen og risalanden er lavet....
  Mums glæder mig allerede til alt julens lækkerier...

  God jul til dig.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 10. Her er julestemningen heller ikke helt fremme endnu. Men vi hygger så godt vi nu kan og som vi plejer i vores barselsbobbel. Jeg ejer nærmest ingen julepynt, udover lidt julekugler, så den må rigtig gerne komme her hjem og hygge og være fin:)

  Jeg er sikker på den snart kommer til os alle, den gode julestemning, uanset hvad:)

  God december, og god jul:)

  Tine

  SvarSlet
 11. Min julestemning er også presset i år, men det er mest fordi julen skal fejres i Frankrigs land, hvor de absolut ingen juletraditioner har. Så jeg tænker det kun er rimeligt, at den skønne vimpel skal pynte i bilen hele vejen derned og hænges på juletræet (for vi SKAL have et juletræ).

  God jul
  Lisbeth

  SvarSlet
 12. Jeg vil rigtig gerne være med i lodtrækningen om den fine flagranke. Her kommer julen lige så stille. Lidt pynt hist og her og gløgg og æbleskive-gæster i weekenden. Jo julen nærmer sig...

  Kh Mette

  SvarSlet
 13. Hvad er det lige der sker for den gode julestemning. Er det mangel på sne, som vi alle er blevet lidt forvent med fra de foregående år? Her er den i hvert fald også savnet.. Øv. Kom nu frem af gemmerne kære gode gamle julestemning. Og nu hvor jeg er på barsel og med en lille (halv) ny baby. Kom glad sammen med "På loftet sidder nissen"... Nisse hjælp mig i min nød... Knus og juleknas fra mig

  SvarSlet
 14. Glædelig jul!!! :-) Jeg er med. Den er super fin! Hos mig er julestemningen sådan lidt on/off. Men der hjælper med en datter som nærmest kun taler om julegaver, juletræer og julestjerner. ;-) tror jeg skal have hørt en masse julemusik, det plejer at hjælpe på det. :-)

  SvarSlet
 15. Hvor er den bare fin, den må meget gerne sprede julestemning hos mig. :)

  Christina, christinabonke@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Lige nu hagler det ude ,jorden er hvid og julelysene er tændt.
  Snart er det jul, så det er bare om at få stemningen frem.
  Rigtig glædelig jul.
  Kirsten (klykke@dcadsl.dk)

  SvarSlet
 17. Jeg vil gerne deltage - rigtig gerne endda. Jeg er nemllig så glad for julen. Ikke kun i fht. at jeg har 4 piger og der skalpyntes op og holdes jul for dem - Næh - jeg er et barn indeni, når det kommer til julen - Elsker julemusik, julekonfekt, julelys...mmm - og duften af kanel, clementiner og hygge i gode venners selskab - Og kan jo lige se den fine flagranke over sofaen inde i stuen - for den skal da være til mor, hvis jeg er så heldig at vinde :)

  SvarSlet
 18. Julestemningen er heller ikke helt dukket op her hos mig. Jeg har ellers pyntet vores hus op i et forsøg på at komme i stemning, men jeg er så hårdt ramt at graviditetskvalme, at jeg bare ikke har overskud til noget som helst. Heller ikke til at tænke på Jul, julegaver og alle de andre ting, som hører med julen.
  Den smukke flagranke ville helt klart vække glæde her i huset. Og måske få julestemningen frem ;-)

  SvarSlet
 19. Min julestemning er langt undervejs i år... jeg plejer ellers at være i total godt og højt julehumør, når vi rammer 1. december, men ikke i år... tænker det nok hænger sammen med, at i år står den på barselsorlov, så alt det jeg plejer at foretage mig arbejdsmæssigt op til jul... ja det mangler jeg jo... måske en fin flagranke kan peppe humøret lidt op

  SvarSlet
 20. Sikken en fin juleflagranke den vil jeg meget gerne vinde, jeg får en kalendergave hver dag fra min søster det er bare så hyggeligt så jeg er kommet i julestemming og er også lved at være lidt julestresset med alt det der mangler og alt for lidt tid.
  Glædelig jul fra mig til dig

  SvarSlet
 21. Hmm ja hvad skal jeg skrive, som ikke er beskrevet ovenfor. Julestemningen er længe om at dukke op i år - har det mon noget med stress, jag og forventninger at gøre? Egentlig er det jo trist læsning. Den fine flagranke er noget af det mest julede og danske pynt, jeg ville elske at have den hængende :)

  SvarSlet
 22. Den er super fin!
  Jeg er kommet lidt igang der hjemme. MEN på arbejdet er jeg fuld sving. Jeg er blomsterdekoratør og vi holdt jule åbenthus midt i november, så... måske får jeg også nok jul på jobbet ;-)

  SvarSlet
 23. Nej hvor er den fin...Jeg er klar på et lod

  SvarSlet
 24. Hvor er den fin.. Den ville helt sikkert pynte herhjemme, og måske hjælpe julestemningen lidt på vej.
  Selvom der har været julepyntet herhjemme siden slut november, og jeg ser julekalender hver dag (ofte flere gange om dagen, tak til den 3-årige), og jeg er på barsel og derfor burde have masser af tid til at komme i den helt rette julestemning.. så lader den virkelig vente på sig i år!
  Jeg er ret meget ramt af den der "gud.. er det allerede jul!" følelse, og er spændt på hvornår julestemningen rammer i år (og om den overhovedet gør ;)).

  SvarSlet
 25. Hvor er den altså bare fin.. jeg ville elske den hjemme i vores hus:) >Jeg synes mmin julestemning er helt i top, men jeg synes lige der mangler lidt sne for at komme hele vejen..:)

  SvarSlet
 26. Åh, den er så fin! Jeg ønsker virkelig meget sådan en julet flagranke. Ville sy en selv, hvis jeg lige syntes jeg havde tid og overskud.
  Her prøver jeg at holde julestemningen oppe, men den drukner lidt i stress og bekymringer om fremtiden. Og jeg skal i praktik på mandag og jeg er ret nervøs - det lyder meget svært, det vi skal.
  Jeg har lange og travle dage, men håber snart jeg får tid at julehygge noget mere! :)
  Mvh. Rebekka
  rebekkasteens@gmail.com

  SvarSlet
 27. Julestemningen herhjemme ligger på lavpunktet - det hjælper dog lidt med sneen...
  Kh Stine

  SvarSlet
 28. Herhjemme kæmper vi også for at fremane en julestemning, så fedt initiativ der forhåbentlig kan frembringe juleglæde i et heldigt hjem!!! Håbe håbe.... Om ikke andet så spredes den gide julestemning da med budskaber og glædelige gavegiverier som det her :0)

  SvarSlet
 29. Håber du snart kommer i julestemning, det sådan en hyggelig tid på året. Jeg vil gerne være med i din give away.

  http://mutti-spagutti.blogspot.com

  SvarSlet
 30. Hvor er den flot...
  Julestemningen er god hos mig i år.. det så hyggeligt at gå hjemme med sin 7 uger gammel dreng... og det er første år den store er begyndt at stå lidt ved julen.. det er nu fantastisk :)

  SvarSlet
 31. Hvor er de fine :) Julestemningen er ved at være godt i gang - godt hjulpet på vej af sne/sludvejret vi har haft de seneste dage :)
  Og hvad er bedre til at bringe julestemningen frem end en begejstret 3, 5årig der snakker om nisser, laver julepynt og idet hele taget bare at se hendes glæde ved julen :)

  SvarSlet
 32. Her har julestemningen også lidt svære kår, men prøver at komme i den rette stemning - ikke mindst for min datters skyld... Flot flagranke, den vil pynte smukt herhjemme..

  KH MorStine...

  SvarSlet
 33. Sådan en fin vimpel kan da kun hjælpe på julestemningen i alle hjem ;)
  Min julestemning er ikke på sit højeste endnu... har ikke købt eller lavet en eneste julagave endnu og ved ikke hvornår jeg skal nå det, men mon ikke det går i år ligesom det har gjort alle de andre år... og gaver og julestemning er på plads til d. 24 ;)
  Julie

  SvarSlet
 34. Her i huset lar julestemningen vente på seg, men innimellom kommer den snikende. For eksempel når jeg hører en fin julesang på radioen, når naboene koker pinnekjøtt slik at det lukter jul i hele nabolaget, når ungene på skolen snakker om juleforestillinger, og vi øver med elevene til den store juleavslutningen for hele skolen....så jo, jeg tror nok både stemningen og jula kommer i år også!

  En "julete" vimpelrekke hadde også hjulpet på;)

  Fin adventstid til deg!

  SvarSlet
 35. Kan sagtens nikke genkendende til den sløve julestemning. Har skåret kraftigt ned på julepynten i år og juletræet har vi droppet, for første gang nogensinde. Men det kommer snigende med julestemningen synes jeg, den er bare som du siger lidt sløv i år.
  Deltager meget gerne i din juleGA, og ved lige hvor den flotte vimpel skal hænge, hvis jeg er den heldige.

  SvarSlet
 36. Hej. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er jul. Her i vores lille hjem er der pyntet op, men jeg synes ikke at det har hjulpet på min julestemning.Det der dog bliver rigtig hyggeligt i år er, at vores datter skal opleve hendes første jul. Håber at jeg vinder din vimpel, så jeg måske kan komme i bedre julestemning.

  SvarSlet
 37. JA! Den MÅ blive min :) Jeg elsker vimpler, men er bare elendig med en symaskine.. Her juler vi lidt og hygger os med det. Men det er sjovt som dagene flyver afsted - da man var barn var december jo bare en lang måned og der var altid lang tid til den 24. og gaverne :)

  SvarSlet
 38. Flot vimpel!
  Julehumøret hér i udkantsRanders er sådan lidt la-la, synes jeg.
  Måske er det vejrets skyld - måske en reaktion på den vældige jule-hype, som butikkerne genererer. Ved ikke... Men jeg har pyntet lidt, bagt og kreeret og den kommer garanteret snigende lige om lidt, den dér julestemning :-)

  SvarSlet
 39. Her har julestemningen det godt, men jeg har ikke nået at få lavet juledekoration og adventsdekorationen står halvfærdig på bordet. I år har der lige pludseligt været så meget andet at se til, men jeg vil rigtig gerne have det pyntet fint op snart:)

  Hilsen
  Mette
  (bade-and@hotmail.com)

  SvarSlet
 40. Den er fin og ville virkelig pynte i mit køkkenvindue :)

  SvarSlet
 41. Her i huset synes jeg også, at juleånden har været længere om at indtræffe sig ind den plejer. For første gang havde jeg ikke nået at få lavet adventstagen klar til 1. søndag i advent (og det er altså bare 4 lys, som der skal sættes i, da jeg er den heldige ejer af en Georg Jensen adventsstage), og kalenderlyset blev kun klart, fordi at min mor trådte til og lavede det sammen med Liva. Jeg tror, at det her i huset har været en kombination af sygdom og rigtig meget arbejde, som har gjort det, men nu er der heldigvis faldet mere ro på, og juleånden er ved at sprede sig. I den kommende weekend skal vi hente juletræ, så jeg vil da meget gerne vinde en jule-vimpelranke til at pryde vores juletræ med.
  KH. Lene

  SvarSlet
 42. Hvor er den fin, Mie!
  Jeg ville elske at pynte op herhjemme med den.. Julestemningen har det okay hos mig - jeg har ikke fået pyntet og julekreeret som sædvanligt, men det overstiges heldigvis af glæden over at jule med Karoline, der synger julesange for fulde drøn og elsker at bage julesmålkager og pynte træ m.m.
  Det var bare lidt lettere sidste år, hvor der var sne overalt;)
  KH Anne

  SvarSlet
 43. Jeg kunne godt bruge lidt julestemning i form af den fine ranke

  SvarSlet
 44. Julestemning er der ikke tid til med en anti-sovebaby på armen. Kom jul, kom sne, kom gaver!

  SvarSlet
 45. Den vil jeg gerne vinde! Min julestemning i år er desværre ikke rigtigt kommet endnu.. Men skal til noget jule tam tam i morgen og der håber jeg at de kan få mig i stemning ;).

  SvarSlet
 46. Åh ja den vil jeg gerne vinde. Den er da så kær!!
  Julestemningen hos os er lidt træg. Vi har begge møder konstant, dog heldigvis ikke samtidig, men der bliver altså ikke julehygget, når man enten er til møde eller er alene med fire unger. I dag har jeg dog fået lavet dej til pebernødder og cookierolls så i morgen står den på familiehygge ved bagepladerne, så mon ikke julen kommer snigende...mhv Louise

  SvarSlet
 47. Jeg kunne da helt sikkert godt bruge lidt julestemning herhjemme...det er godt nok mindre end småt... :o(

  SvarSlet
 48. Jeg vil gerne have et lod :)
  Min julestemning gemmer sig ! Måske fordi jeg blev mor for under to måneder siden, og jeg derfor har nok at tænke på. Dog er jeg igang med at hækle en julegave til vores skønne datter :)

  SvarSlet
 49. Hvor er den dog fin! Den ville afgjort tage sig godt ud på vores kommende juletræ.
  Her halter julestemningen desværre også lidt. Manden arbejder i døgndrift og med en 3 årig i huset og en baby i maven der kan melde sin ankomst når som helst, kniber det en lille smule med overskuddet.
  For den kommende storesøsters skyld er her dog blevet pyntet og klistret lidt samt bagt lidt juledag.
  Men man gad jo altid godt, nå mere i december, end man rent faktisk gør, ik ? :-)

  Kristine_sander@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Hvor er det dejligt med noget hjemmelavet julepynt. Det vig jeg da gerne vinde! Jeg har i øvrigt lige meldt som fast læser her på bloggen, kan se at jeg er nr. 800:-)

  Kh Gitte

  SvarSlet
 51. Her er fin julestemning: vanillekransene er i dåsen(snart spist), stjernerne er flettet(du må gerne få et par hvis det hjælper på stemningen), adventskransen er i karmen, stjernen hænger i vinduet, chokoladekalenderne følges nøje, juledekorationen er brændt ned til rette dato og skrabejulekalenderne melder at tjene sig selv ind.
  God jul fra Liv

  SvarSlet
 52. Her er ikke så meget julestemning, men der kæmpes forsat ;)
  -håber at din vimpel vil blive min, så kan den måske hjælpe...
  Tak for en dejlig blog!!
  Vh Margit ;)

  SvarSlet
 53. Hej :0)

  Her går det også lidt sløjt til, men det hjalp at få syet to julestrømper til mine syge børn i dag.
  Jeg fik også her til aften lavet småkage dej, som ligger på køl til i morgen.
  Så lidt er stemningen på vej ;-)

  Håber at jeg er den heldige vinder af din fine vimpel, for nøj den vil pynte på min trappe.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 54. Ej hvor mærkeligt her er der også sløvt med julesind, men håber det kommer hen ad vejen.
  Håber bare jeg er den heldige vinder den er bare sød. kh Birgitte
  laby.bir@ofir.dk

  SvarSlet
 55. Her er lige en kommentar jeg selv har postet, men som er fra en læser der ikke selv har kunne poste indlægget og i stedet mailet det til mig.

  "Åh, jeg gik i november måned og var i herlig julestemning.. glædede mig virkelig til december - hvilket jeg aldrig gør! jeg kunne mærke julefryd helt inderst inde..! Men en dyster dag i sidste uge ødelagde alt. Min læge fandt multiple cyster/knuder i begge mine bryster, som skal undersøges og fjernes! Så d. 23 december tjekker jeg ind på mammaekirurgisk afd. og lader skæbnen afgøre slaget... Glædelig jul! (min bare..) Nu kæmper jeg mod tankerne og uvisheden. Så der har ikke været overskud til at få pyntet ordenligt op..

  Men jeg håber på at få julestemningen tilbage - helst inden 24.december.

  Mange hilsner, Tine"

  SvarSlet
 56. A friend without faults will never be found.
  http://www.trademichaelkors.com/

  SvarSlet