Vintage Kids

For at det ikke skal være lyv så er vi nu også ramt af svigtende internet. Så nu kan jeg hverken få billeder på min computer eller komme online. Ja, hvad skal man så egentlig bruge en computer til? Godt man har en smartphone og lidt billeder i arkivet.Her er et billede jeg tog for et par uger siden af facaden på en meget snart nyåbnet butik på Vesterbro, som jeg glææder mig til at besøge. Jeg kan desværre ikke linke, men det er Barbara fra bloggen Kærlig hilsen B, der har kastet sig ud livet som selvstændig. Super sejt synes jeg.

Update: Nu er hun åbnet og jeg kan linke, så se mere lige her.

- Posted using BlogPress

1 kommentar

  1. Øv med billeder og svigtende internet. Jeg har haft problemer med at uploade billeder til bloggen, ved ikke om det er det problem du også har? (udover bøvl med nettet).

    Hvem der bare boede i København :-), får altid indtryk af, at der er en milliard fantastiske butikker at besøge, og synes aldrig jeg når bare en brøkdel, når vi endelig er i staden!

    Mange hilsner
    Mette

    SvarSlet