Min masterplan for 2012 #1
I dag kom det længe ventede brev fra Frederiksberg Kommunes pladsanvisning med tilbud til Eva om at starte i Idas vuggestue til januar. Jeg har skyndt mig ind på nettet og sagt ja tak! til tilbuddet. Del 1 af min store masterplan for 2012 er nu skudt i gang. Planen går i al sin enkelthed ud på, 1: at få begge mine børn i institution og 2: blive en udearbejdende mor.

Eva afprøvede både flyverdragt og elefanthus i sidste weekend og fik med vellyst spist lidt sand og blade fra en sandkasse -så hun er vist helt klar til vuggestuelivet.

Og som sagt er del 1 nu på plads, så gælder det bare del 2. Men lige nu (og stadigvæk) ser det bare ud til, at der er lige store odds for at få sig et job inden for mit fag, som for at vinde i onsdagslotto. Har faktisk spillet på begge dele i denne uge, da vi både havde købt en lottokupon og jeg sendt en ansøgning til et job, der bare virkede som om det var slået op til mig. Men det er som om de har glemt at ringe tilbage til mig... Så står du og mangler en dygtig kommunikationsmedarbejder/tekstforfatter/webredaktør eller noget i den dur, fra starten af 2012, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte mig.

Med lottokuponen gik det lidt bedre - der var gevinst på 177 kr.

6 kommentarer

 1. Tillykke med pladsen. Hvor er det dejligt for jer, hun skal hen til storesøster:) Her er der stadig ikke taget en beslutning. Æv!

  Er sikker på del to snart lykkes:)

  SvarSlet
 2. Intet er mere frustrerende end arbejdsløshed! Jeg håber, at heldet fra lottokuponen snart kan smitte lidt af på jobsituationen.

  SvarSlet
 3. Tine; jo tak, jeg er simpelthen også bare så lettet og glad for, at der nu er styr på det. Og det er en integreret så det med børnehaven kommer til at gå helt automatisk også. Så ikke flere bekymringer på den konto. Håber også I snar finder en go løsning. Og ja, håber også det med arbejde snart for løst sig.

  Ida; jep arbejdsløshed er bare nederen, men håber mit held snart vender på den front.

  SvarSlet
 4. Jep, når man har indtaget sit første blad/sand-måltid, så er man fit for fight i en vuggestue :-) SKØNT hun har fået den ønskede plads, det er altså en rar ting man har sine børn et sted man kan li' :-)

  Og 177 kr. kan du komme langt for - du kan i hvert fald få en pizza eller 2 :-D

  SvarSlet
 5. Tillykke med lotto-gevinsten, den kan da give en is eller to. Dejligt pigerne skal fgå samme sted, det må være en stor lettelse for jer alle! Jeg er sikker på jobsituationen vender, det har du fortjent

  SvarSlet
 6. http://www.sinful.dk/job
  :D:D Kom frisk

  SvarSlet