Juledekorationer og en lille smule mere børneværelseIda og jeg har hver lavet en juledekoration nede hos mormor, her i weekenden. Gæt selv hvis, der er hvis? Ida kunne på ingen måde se fidusen i at sætte gran i. Til at begynde med ville hun faktisk kun have lyset i oasis og så ikke mere. Men da først de forskellige pynteting kom frem, fik hun alligevel smag for det. Mormor siger, at det er en meget typisk begynder-dekoration, så det tror vi selvfølgelig på, for det er noget mormor har forstand på.

Og så skete der jo det, at vi ikke fik flyttet Evas seng her i weekenden, men i stedet tog på besøg hos mormor og morfar. Dernede sov de så en nat sammen på samme værelse og det gik ganske glimrende. Så i dag fik jeg bakset den egentlig ret brede Noah-(wannabe-Juno)-seng gennem 2 døre og ind på det, der nu helt officielt er Ida og Evas fælles værelse. Og det ser altså hyggeligt ud.Nu er de lige blevet puttet begge 2 og Idas, ofte længerevarende, aftenkoncert er gået i gang (med bl.a. "Se min kjole" og "I dag er det Peters fødselsdag" på repeat), men det ser indtil videre ud til at Eva bare synes det er hyggeligt med lidt ekstra sang ved sengetid. Så selvom Ida har været meget afvisende, hver gang jeg har talt om at Eva skulle sove inde hos hende, så tror jeg det bliver rigtig, rigtig godt.

PS: Har kun lige nået at skrive dette indlæg førend Eva bryder ud i gråd og Ida synger højlydt videre,  men det bliver altså rigtig, rigtig godt!

2 kommentarer

  1. Så søde piger:-) Og selvfølgelig bliver det rigtig rigtig godt - hvordan kan det andet på det hyggelige værelse!?

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig hyggeligt ud med fælles soveværelse...mon ikke Eva vender sig til Idas godnat-sang før eller siden :-)

    SvarSlet