Grantræer

Hvilken bedre anledning til at få spenceren til Ida færdig i det juletræsstof, jeg har haft liggende i nogen tid, end den dag, hvor hun skulle på tur med vuggestuen ud for at hente et grantræ til institutionen? Vi lavede den færdig sammen i går aftes og hun var helt med på at skulle prøve stoffet og blive målt undervejs. Det var ret hyggeligt og også lidt besværligt, fordi hun helst ville sidde på skødet af mig mens jeg syede, men det lykkedes. Ida har også selv valgt knapper, derfor er det 2 forskellige.

Jeg har jo altid syntes det var sjovt at sy tøj til Ida, men det gør det lige en tand sjovere, når hun selv er med i både udvælgelses- og tilblivelsesfasen og oven i købet bliver vildt glad for resultatet.

I morges var der slet ingen konflikter hverken over flyverdragt, støvler eller i det hele taget det at skulle ud af døren, fordi hun glædede sig SÅ meget til at komme på tur ud at finde grantræ. Gid de altid skulle ud at finde grantræer - i hvert så længe vi skal kæmpe med vinterstøvler og flyverdragt (hver evig eneste morgen!...).

7 kommentarer

 1. Hvor er den bare fin, stoffet er rigtig sødt. Hun synes sikkert det er sjovt at vælge knapper osv :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er da en rigtig julekjole! Virkelig sød :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig sød og fin lille julekjole.

  SvarSlet
 4. Sikke noget fint stof :-) Må man spørge hvor du har det fra? Karen

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin. Må lige spørge hvilke mønster du har brugt????
  Mange hilsner
  Anja

  SvarSlet
 6. Uh, det kender jeg godt det med trodsige børn. Min søn Thore på tre og et halvt kan jo sagtens meget selv, men ofte gider han bare ikke :S

  Er det nu man skal trøste sig med, at alt bare er en fase eller noget? ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Helle; ja, hun var ret optaget af at rode rundt i kanp-æsken. Det kunne jeg også godt lide da jeg var barn kan jeg huske.

  June; Tak skal du have. Har klippet til endnu en, der kommer på bloggen så snart jeg lige har fået syet den færdig.

  Julie; tak :)

  Karen; det er fra Malika og Rosa.

  Anja; jo tak skal du have. Mønstret er Elsebeth Gynthers spencer-mønster fra "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år"

  Mirjam; Åh ja, siger til mig selv at det der trods bare er en fase, men altså hun er kun 2,5 år så frygter, hvor længe det kan blive ved og hvordan det bliver, når også lillesøster følger trop på trodsighed... Nå den tid den sorg, for ind i mellem alt trodsen er de jo heldigvis bare rigtig, rigtig søde :)

  SvarSlet