Færdigt broderi

Det er stadig broderi, der hitter for mig for tiden. Jeg har netop afsluttet dette korsstingsbroderi jeg fandt i Netto for noget tid siden og er nu i gang med en old school bilpude. Jeg synes det er fascinerende så stor forskel det gør, på det ellers færdige broderi på første billede, at det lige får nogle sorte sting rundt omkring. Det ændrer fuldstændig udtryk.

Den oprindelige plan var, at det skulle i ramme og op på billedvæggen på pigernes værelse. Men nu tror jeg i stedet, at det bliver til en pyntepude til Idas seng, der snart skal trækkes ud og blive en stor-pige seng.

13 kommentarer

 1. Det er bare et rigtig fint broderi-arbejde og hvilket skøn billede/pude til et pige-værelse. Det er godt nok helt utrolig en forskel de sorte sting giver.

  SvarSlet
 2. Orv ja sikke en forskel. Og hvor er det bare blevet fint, sikke en sød pude det bliver til :)

  Kh

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare super dygtig...det er virkelig fint:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Ja det er godt nok vildt, hvor stor forskel den tynde sorte streg gær. Det ser pludselig meget mere moderne ud med den. Det skal nok blive en sød pude.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fint! Og sikke et arbejde - det må have taget en krig. Hvor mange timer tror du, der ligger bag?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Ja, det er utroligt med den forskel - hvor er det fint. Jeg glæder mig til at se den færdige pude.

  SvarSlet
 7. FANTASTISK - hvor er det bare flot! WOW.

  SvarSlet
 8. Hold op hvor er det fint!!

  SvarSlet
 9. Helt vildt fint! - tager det mon lang tid at lave sådan et broderi? Det virker som om du lige kaster dem ud af ærmet ;-))))

  SvarSlet
 10. Så fin den er, og det er lige prikken over i'et at motivet bliver kantet op mede sort.

  Jeg nyder også at brodere, men længe siden sidst. Det er helt fantastisk, at se motivet komme frem sting for sting. Men det er nu ikke det nemmeste, at finde frem til pakker med gode motiver...så har faktisk fornyeligt købt mig to motivhæfter, så der fik jeg mig lige endnu et næste projekt ;-)

  Jeg er lige hoppet på blogbølgen...elsker al den inspiration der ligger herinde blogland.

  Kunne ikke stå for dine søde aber og har selv produceret en til lillemanden. Du kan se den på min blog, hvor jeg selvfølgelig også har lavet et lille link til dig ;-)

  http://mutti-spagutti.blogspot.com/

  SvarSlet
 11. Jeg er da helt vild med det broderi,
  og tænk at du har fundet det i Netto,...
  De har altså mange gode sager ind imellem ;)

  SvarSlet
 12. Tak skal I alle have. Der kommer selvfølgelig billede af puden når den bliver færdig (eller billedet, hvis jeg skulle ombestemme mig igen).

  Jeg ved ikke hvor mange timer der ligger bag sådan et broderi, men det er mange! I gennemsnit nok et par timer hver dag i en måneds tid, vil jeg tro der er brugt på dette.

  SvarSlet
 13. Hej

  Må jeg spørger hvor stort stoffet var du broderet på ? :)

  SvarSlet