The-drikkeriJeg er simpelthen gået hen og er blevet lidt af en the-drikker. Jeg har aldrig haft noget i mod the, jeg har bare aldrig gået så meget op i det. Jeg har faktisk aldrig været så meget til varme drikke. Jeg begyndte først at drikke kaffe for få år siden og kan kun drikke det med mælk og helst som en latte. Men altså i fødselsdagsgave fik jeg en lækker lyserød Steltonkande, der i den grad fordrer thebrygning. Så kort tid efter investerede jeg i mine første Løv-thedåser. Primært fordi det kommer i nogle rigtig fine dåser (og fordi jeg har hørt det skulle være god the). Det er god the, og jeg får en del kander indenbords for tiden. Især den grønne mint er i høj kurs og ak, snart er dåsen allerede tom.


Fortsat rigtig god advents-søndags-aften til jer alle derude. Her skal der slappes af med en kande mint-the og sæsonafslutningen af Borgen oven på en dag med gang i den og juletræsfest. Ahhh...

1 kommentar

  1. Mmmmmm Løv the... det er godt! Jeg er også ultra the drikker, og lige for tiden er Eftermiddags The købt i Emmerys den store favorit.

    SvarSlet