Billedvægs-pusleri

Jeg har lavet puslespil til billedvæggen på børneværelset. Nu har billederne ligget i en bunke på reolen siden vi lavet værelset om, og nu blev jeg træt af, at jeg ikke fik gjort mere ved dem.  Eva har været en mægtig hjælp.

Trods alle mulige kombinationer på gulvet, blev resultatet alligevel helt anderledes, da jeg først begyndte at sætte dem op på væggen.


PS: Kan stadig ikke overføre billeder herhjemme fra, andet end fra min telefon og det bliver jo ikke ligefrem verdens bedste billeder. Men når det er blevet fikset er der børneværelse-billedspam i vente som noget af det allerførste.

5 kommentarer

 1. Det ser superfint ud. Du kan jo altid flytte lidt mere rundt. I vores gamle lejlighed havde vi 3 billeder stående i 3 år vi ikke fik sat op fordi vi ikke kunne beslutte os for rækkefølgen

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare fint ud :)

  SvarSlet
 3. Det er da blevet rigtig godt, fine farver :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare super fint!

  SvarSlet
 5. Det ser fint ud og jeg glæder mig til flere billeder.

  SvarSlet