Aften-date


Øv. Skulle lige til at lave et indlæg fyldt med efterårsblade og en stor løvefar. Men det må altså vente, for min computer nægter at kendes ved min kortaflæser fra kameraet. I stedet får I et billede af en Babuschka fra arkivet og lidt bonusinfo om, at jeg lige om lidt er på vej til endnu en venindes 30 års fødselsdagsfejring. Vi skal ud at spise på Oyster & Grill og det er helt sydlandsk i stemningen, da vi også først skal mødes kl. 21 for at alle kunne nå at få ammet og puttet færdigt. Men (undertrykt gab) må indrømme det er ret tæt på min vanlige sengetid, men er dog sikker på at det gode selskab og forhåbentlig gode mad nok skal gøre op for manglende sovetimer. Desuden er det nu også meget rart en gang i mellem at få brudt lidt op i ens daglige trummerum og foretage sig noget helt andet på en hverdags aften.

5 kommentarer

 1. uh det er også min sengetid ;)

  SvarSlet
 2. Så længe det ikke er hver aften, det sker. God fornøjelse :)

  SvarSlet
 3. Eeeej bare det var mig...altså ik bøvlet med computer og kamera, men det med at komme ud og spise:-)For jeg har 2 sløje børn som bare ikke vil sove!!! Så NØJ hvor gad jeg godt have lidt adspredelse lige nu...:-)
  Håber du får en skøn aften...
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Ærgerligt med de tekniske problemer... Ellers en skøn blog - har meldt mig som fast læser :)

  KH Anna

  SvarSlet
 5. Håber du havde en rigtig skøn aften med en masse råhygge

  SvarSlet