9 måneder inde - 9 måneder ude #2

Ja, dette indlæg burde være postet i går, men da alt var nede og (rednings)manden var ude lod det sig desværre ikke gøre før i dag. I går blev Eva nemlig 9 måneder gammel og har således været lige længe ude og inden for maven.

Tænk engang at man kan gå fra at være en lille spunk,


til en lille hjælpeløs nyfødt kun drevet af medfødte instinkter,og til et helt bevidst lille barn på bare 2x9 måneder.


Det kan om noget, få mig til at tænke store indviklede tanker om liv, skæbnen og universet i al almindelighed. Men når de tanker alligevel bliver for vidtrækkende vælger jeg at overgive mig og bare nyde i en helt lille skala.

7 kommentarer

 1. Ejjj jeg troede liiige du var gravid igen ;) jeg har ikke titel på i min blogliste, derfor så jeg bare dit skanningsbillede i min blogliste ;) he he, nu kan jeg så læse mig at det drejer sig om noget andet!! Hvor er hun bare stor og dejlig!!

  SvarSlet
 2. Puhaa, nej sved på panden er ikke gravid igen :-) En omgang pseudotvillinger må være nok :-) Selvom gravide maver og små nyfødte nok altid vil få mig til at ønske mig at være bare en lille smule gravid igen...;)

  SvarSlet
 3. Fint med sådan et lille tilbageblik. Det sætter mange tanker igang at tænke på hvor man var på et bestemt tidspunkt sidste uge, sidste år eller sidste årti. Jeg tror aldrig har jeg tænkt på denne 9 måneder inde, 9 månder ude måde, men det er da fint.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun skøn, og synes godt man kan se de to "rigtige" billeder er den samme pige, trods den kæmpe udvikling der er sket med hende på de 9 måneder.
  Ja, de små størrelser er utrolige, og det er godt du husker at nyde, for det går jo al al for stærkt. Nyd også denne lørdag ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun kær! Og er det ikke vidunderligt at når man bliver mormor en gang, så får man det hele (næsten) en gang til - jeg har også et par pseudotvillinge-børnebørns-piger og det er ren lykke :)

  SvarSlet
 6. He he, jeg troede også lige da jeg så billedet;-)
  Ja utroligt hvad der kan ske på så kort tid (og så hurtigt tiden går)!

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med månedsdagen :)
  Her er Andrea lige blevet 8 måneder - hvor bliver tiden af? Vi nyder hvert øjeblik - nu med en meget nysgerrig lille pige.

  SvarSlet