Voksentid

I går holdt jeg damefrokost for damerne i min familie. Jesper var til oktoberfest. Ida og Eva blev derfor sendt til farmor og farfar. Det er første gang Eva bliver passet ude og med en overnatning. Så længe her var gæster og gang i den, tænkte jeg ikke så meget over det. Men da gæsterne var taget hjem og jeg sad helt alene hjemme, var det godt nok underligt. Tiltrængt og rart, men godt nok underligt og en lidt tom fornemmelse at gå i seng uden nogen at sige godnat til. Men jeg nød det også og at vide man ikke ville blive vækket i løbet af natten og kunne sove til man vågner af sig selv er altså ikke sådan at kimse af (at jeg så blev vækket af en knap så liste-stille Tyrolerklædt mand ved 4-tiden, var til at overse). Her til morgen fandt jeg så ud af, at vi er gået over til vintertid, så er både overrasket over, hvor lange jeg faktisk selv har kunne sove og er spændt på at høre, hvor tidligt de har været oppe ude hos farmor og farfar.

Min damefrokost i går blev en rigtig dejlig dag med sammenskuds tapasbord, vin, snak, banko med hjemmeproducerede præmier, hjemmelavet is og en hel masse hygge. Jeg satser på det var startskuddet til en tilbagevendende tradition i familien. Og som værtinde og nyligt rund fødselar faldt der også nogle fine gaver af til mig - meget lækkert.


Blomster, mini orkide, strikke-/hæklebog, megamussel middagstallerken, vinter mumikrus 2011, Dymo (jeahh, nu kommer der labels på alt), lille fristende keramikkage og lyserød Steltonkande.

Lige nu nyder jeg roen og en kop the fra min nye kande og glæder mig til vi lidt senere skal have begge vores 2 små piger hjem igen og håber det er gået godt for dem alle sammen at være til overnatning hos farmor og farfar.

5 kommentarer

 1. Voksentid er bare et "must" en gang imellem - det har både vi og børnene godt af. Dejlige gaver du har fået og en fin måde at være sammen på - måske man skulle snuppe ideen og prøve den af her :)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn aften - og man har bare brug for den "alene-voksen-tid" engang imellem...også selvom man savner de små poder så snart der er ro i lejren igen:-)
  Fine fine gaver...god ide med en dymo - sådan en vil jeg have på min julegave ønskeseddel:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Sikke nogen lækre gaver du har fået :o)
  Lyder som en dejlig aften.
  Det er godt med lidt alenetid for gensynsglæde er nu også skønt :o)

  SvarSlet
 4. Hej Mie,

  "Faldt" lige over din blog da jeg søgte efter mønster til patchwork bold, og sikke et held for det er da en dejlig blog du har. Jeg har tilmeldt som fast læser og glæder mig til at følge din familie og dig.
  Jeg har selv to børn, den yngste er 14 måneder og jeg har endnu ikke prøvet at få dem passet begge to ude - det glæder jeg mig til, men vil nok have det lidt som dig og ikke rigtig vide hvad jeg skal foretage mig :-)

  SvarSlet
 5. Voksentid er simpelthen så vigtigt med børn og alt det der. Vi har fundet en rigtig sød barnepige som sørger for lidt ekstra af den højt værdsatte tid ;)

  SvarSlet