Sko for nybegyndereEr der noget så kært som bittesmå babysko? Det skulle da lige være de bittesmå bløde babyfødder, der skal ned i dem.

Selvom Eva ikke går endnu, har jeg netop fået hendes første begyndersko i hus til når hun skal til at tage sine første skælvende skridt om et par måneders tid. Jeg har fået dem fra Babysteps.dk og er fra deres nye hollandske mærke Shoesme. Jeg er jo som tidligere nævnt, ret glad for stjernedetaljer for tiden, så jeg fandt det meget tiltagende, at flere af deres sko er pyntet med en sådan (det var der faktisk også på Idas først sko, og sådan kan jeg godt lide at tingene kommer til at hænge lidt sammen).

Nu glæder jeg mig bare til at skulle snøre skoene fast på de små Eva-fødder og hjælpe hende rundt i en stavrende stolt gang. Men først skal vi lige have kravleriet helt på plads. Hun kan komme omkring i hele stuen nu, ja faktisk blev hun kortvarigt væk her til morgen, da hun var kommet helt ud i gangen, mens jeg lige var ude i køkkenet. Men det hele foregår stadig på krybestadiet omend numsen også bliver brugt godt som fremaddrivende kraft. Det er lidt mærkeligt, for jeg synes faktisk stadig, at jeg næsten lige har født hende.

9 kommentarer

 1. Rigtig, rigtig fine! Sådan et par måtte Olivia også gerne tage de første skridt i!

  SvarSlet
 2. Så lækre, kendte slet ikke det mærke. Befinder mig netop i Holland, så jeg må da vist ud og lede efter sko til Johanne, selvom hun ikke er begyndt at kravle endnu:-)

  SvarSlet
 3. Fine fine sko....:-) Må lige ind og se om de også har nogle fine drenge sko!!

  Kender godt fornemmelsen af, at man syns, de små poder liiiige er kommet til verden! Victor er 11 måneder nu og han er OVERALT, han har møvet sig frem på maven i et stykke tid nu, men nu er han kommet op på alle 4 og hu-hej hvor det går - han rejser sig også op på knæene ved alt han kan komme til...så jeg er spændt på hvornår han begynder at forsøge at komme helt op:-)
  Ha en dejlig dag.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Det er godt nok nogle søde baby-sko! Er helt vild med de fine detaljer i syningen - og selvfølgelig stjernen ;)

  -karenbykaren

  SvarSlet
 5. de er bare supersøde de sko.. Måske jeg skulle kigge forbi den hjemmesiden og kigge lidt.
  Min Jonathan er jo 8 mdr nu, og er begyndt at rejse sig op overalt han kan komme til at holde fast i noget. Og ih hvor han dog også vælter rundt.
  Men så må man jo bare trøste og starte forfra.. :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare super søde :)

  SvarSlet
 7. TILLYKKE! Du har vundet en blog award :-) Se mere på www.lillaverden.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Sikke nogle flotte sko! Er vild med udformningen...

  KH Tine

  SvarSlet