Shopping

Man skal åbenbart udfordre sig selv lidt en gang i mellem. Derfor valgte jeg at trodse både myldretid og ulvetime og tog alene med begge piger i Frederiksberg Centret, efter jeg havde hentet Ida i vuggestuen i eftermiddags.

Jeg elsker at shoppe og jeg elsker faktisk også at være i centrer, selvom jeg ved mange synes det er dødsygt og stressende. Men jeg synes det er hyggeligt og mange, mange timer af mine barsler er blevet trasket rundt i Frederiksberg Centret. Faktisk foretog jeg min første fuldt offentlige amning i Frederiksberg Centret, da Ida var bare 4 dage gammel (og nu jeg tænker over det fik jeg faktisk også mine første veer med Ida i en kø i Frederiksberg Centret (hmm...)).
Så om det er fordi de får det ind med modermælken eller om jeg bare var heldig i dag, ved jeg ikke. I hvert fald havde vi en rigtig hyggelig tur, hvor vi lavede en hit and run i 3 butikker og sikrede os vinterstøvler til mig, toffifee og neglelakfjerner inden vi daffede hjemad igen. Helt uden sure miner eller hysteriske anfald! Og så fik vi jo også afprøvet vores 2 spritnye autostole vi netop har fået hjem fra Tyskland.


Dog kan en Eva på 9 kg båret i slynge i 45 minutter godt mærkes i skulderen her til aften. Men det offer er okay givet ud, for se lige de lækre støvler jeg fik ud af det.

9 kommentarer

 1. Sikke nogle søde børn du har - måske fremtidens stor-shoppere?? :) Og wauw nogle seje støvler, dem bliver du med garanti glad for. Og Toffifee kan man altid bruge

  SvarSlet
 2. Hvor er du modig! Og hvor er det super at det gik godt. Jeg har også tilbragt rigtig mange barselstimer i Frederiksberg Centeret og også haft min amme debut derovre :o)

  SvarSlet
 3. Hold da op nogle skønne drømmebørn! Min Otto gider absolut ikke shoppe med sin mor, men nu er jeg jo blevet den heldige mor til en lille pige, så der er måske håb forude :-)
  og skønne støvler btw!

  SvarSlet
 4. Nårh - dyyygtige piger. Og Frb har også lagt hus til min amme-debut ;)
  Men ang slynge: Mai tai! Så kan du sagtens bære rundt på 9 kgs baby i laaaang tid ;) Og det er sådan et hyggeligt syprojekt. Jeg har fulgt denne opskrift nogle gange nu: http://tettinntil.no/forumet/showthread.php?t=58306
  Med din kunnen må det være endnu nemmere.

  SvarSlet
 5. Syns faktisk, at FrbC skylder dig en gave. Altså du har jo nærmest viet dine børn til dem;)

  SvarSlet
 6. Hvor ser de søde ud der på bagsædet af bilen:-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare nogle lækre støvler :)

  SvarSlet
 8. Jep, det er drømmebørn (og en gang i mellem noget andet;-)), men som sagt har de jo også fået det ind med modermælken nærmest. Så ser mange fremtidige tøseshoppeture for mig.

  Og ja, Frb. C. burde faktisk give en gave eller bare sådan en fri Ben&Jerrys i ny og næ og altid pladser på forreste række til klovneshowet til mine børn :-)

  Må lige overveje om en Mai-tei skal være det nye herhjemme.

  SvarSlet
 9. Det lyder som en dejlig dag med et godt udbytte, og ungerne kan heller ikke være helt utilfredse med sådan en pakke toffifee liggende mellem dem i bilen :)

  SvarSlet