Pretty in pink


Jeg kom jo til at gå i gang med det der broderi og så er alle andre kreative tiltag mere eller mindre blevet syltet. Jeg er ikke blevet helt færdig med broderiet endnu, men i dag blev jeg simpelthen så træt af mig selv og at jeg ikke kunne foretage mig andet (kreativt) end at sidde og brodere. I stedet kom jeg ud til min symaskine og fik kørt lidt tekstil gennem maskinen.

 
Vi havde savnet hinanden min symaskine og jeg, og lynhurtigt fik jeg spyttet denne lille Gynther-hjelm (med en lidt flyvsk pandelap), ud på den anden side. Så Gry, nu kan du snart holde de små Pip-ører varme under denne hjelm. Håber hun er pretty in pink. PS: Det er en dukke der agerer husmodel, da min egen lille model sov, så derfor det lidt skødesløse greb under hagen på "barnet".

5 kommentarer

 1. Den er da blevet super sød, sikker på den vil være fin på et levende dukkebarn ;)

  SvarSlet
 2. Hej Mie! Jeg er altid så imponeret over din alsidighed. Den er bare fin dén hue.

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin den hat...

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er den kær. Den ser sådan lidt kasket-agtig ud eller det er måske fordi den er på et dukkehoved? Flot kombination af liberty og denim.

  SvarSlet
 5. Mie, sikke en fantastisk Pip- hjelm du har fået syet til Pippen.. Den bliver vi så glade for at se live og få taget den i brug..

  SvarSlet