Nyt navn på døren


Da Ida i sin tid fik sit eget værelse lavede jeg disse bogstaver til hendes dør og tænkte allerede dengang, at det skulle blive hyggeligt at lave et navn mere og sætte på døren på et tidspunkt. Bogstaverne, der er fra Panduro, er dog i mellemtiden (selvom vi var hurtige til at få en 2'er) udgået fra deres sortiment. De har i stedet fået nogle andre i en anden skrifttype, som jeg har købt til Evas navn. Og når de nu ikke kunne blive helt ens, synes jeg heller ikke de skulle prøve at være lidt ens, så har derfor også valgt noget helt andet papir at beklæde dem med. Det store "&" fandt jeg i Søstrene Grenes og fuldender opsætningen rigtig fint synes jeg. Nu mangler vi bare, at Eva ikke blot har sit navn stående på døren, men også får sin seng ind på værelset. Det skal vi bare liiige blive helt klar til alle sammen.

Bogstaverne til Idas navn er beklædt med noget Vintage-tapet, Evas er fra Minimega og &'et er beklædt med en klassiker fra Rie Elise Larsen.

6 kommentarer

 1. Det er bare fint, jeg var lige et smut i Søstrene i går og købte det samme & - synes det er super fint og går nu og tænker på hvordan det skal dekoreres ... Hvornår ser vi det endelige resultat af værelset? :-)

  SvarSlet
 2. Det er bare rigtig flot, og jeg synes absolut ikke at det gør noget at de er forskellige - tværtimod!
  Go dag:-)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have :-) Jeg synes også det er blevet rigtig fint med de forskellige bogstaver og papirer - sådn kan tilfældighederne nogle gange lede os til noget rigtig fint man måske ikke ellers var kommet til at tænke på.

  Dorte; Jo, der skal snart fremvises det færdige børneværelse. Du ved, når jeg lige har fået de sidste billeder op og der så også lige er rydeligt derinde ;-)

  SvarSlet