Marapytta-nederdel


Jeg har været på mini-Marapytta-syskole her til formiddag, og så endda hjemme i min egen stue. Hvordan? Jo, Line har nemlig lavet en DIY-blog fyldt med gode tips og tricks til teknikker og flotte afslutninger. Jeg har tidligere udvist stor begejstring for denne her. Og nu har hun altså lavet en blog, hvor hun samler alle guldkornene.


Senest har Line lagt en DIY ud til en nem slå-om nederdel som jeg netop har afprøvet. Og den er faktisk rigtig nem og sikkert også noget hurtigere, hvis man ikke, som jeg, starter med at sy linningen omvendt på. Men selvom det blev til en ommer med linningen, var den altså ret nem at gå til og jeg er godt tilfreds med resultatet der står ret godt til mine nye støvler.Ja det var svært nok at få taget et billede af nederdelen i brug. At få et billede uden rod og/eller legetøj også, viste sig at være en umulighed. Måske man snart skulle få ryddet lidt op?
Nu hvor jeg har været alle trinene igennem én gang, tror jeg den vil være noget hurtigere at sy anden gang - i en grå Small Susanna Libertyprint måske?

10 kommentarer

 1. Hvor er den blevet fin Mie :)
  Er også superglade for mine, og tænker at der skal laves flere! Så nemt...

  Kh og god weekend

  SvarSlet
 2. Den er blevet rigtig god! Jeg har netop købt noget stof som jeg lige tror skal laves til denne fine nederdel...
  Hehe...jeg stod selv den anden dag og skulle tage et billede af mine støvler og ja der sneg sig ligesom hele tiden noget rod og legetøj ind i billedet...:D

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet god :).
  Det ser rigtig godt ud.

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare flot! Godt at høre, den er nemt at gå til, det lyder lige som noget for mig (men nok først, når jeg er kommet af med den tykke graviditetsmave ;)...)

  SvarSlet
 5. Fine sager...

  Jeg har lige nomineret dig til en award...

  http://kokholmsk.blogspot.com/2011/10/ihh-en-award-til-mig.html

  SvarSlet
 6. Den er godt nok helt tosset smuk! Hvor kan man mon få fingrene i mønstret? Har du set min Krutter Give Away, som bliver trukket lige om lidt?

  SvarSlet
 7. Altså jeg synes dine er en helt anden stil end den hun har lavet DIY på. Er det virkelig det samme? Vil have den du har!

  SvarSlet
 8. Tak skal I have :-)

  Blomsterpigen; det må være noget med måden den er fotograferet på, for det er helt den samme som dem Line har lavet DIY på.

  SvarSlet
 9. Fint stof. Den skal du nok blive glad for.

  SvarSlet
 10. Den er rigtig rigtig fin i sin enkelthed. Tror snart jeg skal kaste mig ud i at sy til mig selv. :)

  SvarSlet