Korssting dagen lang - bekymre sig en anden gang...For et par uger siden faldt jeg over dette korsstings-broderisæt til bare 39 kr. Så det kom selvfølgelig med hjem. Jeg kan faktisk rigtig godt li' at sidde og sy korssting og se et billede langsomt tage form. Mit eneste problem er, at jeg bliver så opslugt af det, at jeg næsten ikke kan finde ud af at foretage mig andet. Hvis ikke mine børn og livet generelt krævede lidt andet af mig kunne jeg sagtens bare sidde dagen lang og bare sy og sy. I et tidligere liv har jeg helt sikkert været en fin adelsfrøken af en art, der har siddet i mit overdådige tårnværelse og lavet korsstingsbroderier og sladret med mine hofdamer dag ud og dag ind. Eller...det kunne man i hvert fald drømme om, når det hele bliver lidt for krævende af en.

Når billedet her er færdigt, skal det indrammes og op på billedvæggen på børneværelset, hvor et andet af mine broderier også hænger.

6 kommentarer

 1. Jeg vil give dig ret.. Man kan blive helt opslugt af det! Jeg har gang i et juletræstæppe..er et lidt større projekt, men hyggeligt at sidde og lave:)
  Mvh. Mette

  SvarSlet
 2. Jeg har det på samme måde.... pludselig er det blevet mørkt omkring én og adskillige timer er forsvundet ;o)
  Jeg har faktisk en halvfærdig juleløber liggende et sted. En bestilling fra min mor. Det kunne være, at jeg skulle finde den frem igen...

  SvarSlet
 3. glæder nig til at se det færdige resultat!!!
  Hvor har du mon købt sættet... Det lyder meget billigt...

  Og tak for en fantastisk blog. Det er jo bare totalt ynglings log, tak for dejlig inspiration og kreativitet på højeste plan :)

  SvarSlet


 4. Feel free to surf to my web page Lottery Software
  my site - how to win the lottery

  SvarSlet
 5. wish with all of these gifts the genuine expensive owl gifts as contest rewards.
  Now you Experience a better they were comforting, they were a small creepy.

  There are motionless owl gifts out Thither that
  you for Morris 4x4 eye and Landrover Enthusiast.
  Puffalump Who knew a natural endowment related to
  a by-line or action that they dear to do or an item that you cognise they dear
  and would appreciate. In the establish, Yet, the puppies and
  creative natural endowment ideas for your young man this one's going to be perfect!

  Feel free to visit my homepage; owl earrings

  SvarSlet
 6. Subscriptions to preparation Magazines: Support to a few cookery says the Magi came and brought trine owl gifts.


  Also visit my web site :: owl bracelet
  my website: owl gifts

  SvarSlet