Til madpakken

Ida er nu en af "de store" i vuggestuen og var derfor med børnehaven på skovudflugt i går. Og til sådan en udflugt skal børnene selv have en lille madpakke med. Puha, lidt en udfordring, når man som jeg, er totalt nybegynder udi det der madpakke-ræs. Ja jeg endte faktisk med at sætte et vækkeur så jeg var sikker på at komme op tidsnok til at smøre de 4 kvarte hun skulle have med (vi plejer bare at sove til en af pigerne vækker os som regel et sted mellem 6-6.30, men tænk nu hvis det lige var den dag de ville sove længe). Men selvom jeg var usikker på indholdet, ville jeg være helt sikker på indpakningen som blev til denne nye frugtpose.


Ida blev rigtig glad for både frugtpose og madpakken inden i, der blev spist med stor vellyst med de andre børn i skoven. Åhh, gid man kunne være med som en flue på væggen og følg ens barns små og store oplevelser i dagligdagen. Det ville nok bare ikke være helt det samme for Ida, med mor i hælene dagen lang, men jeg gad det godt - bare en gang i mellem.

7 kommentarer

 1. Fin stofpose. Og god ide med de to snore med perler på. Den ide må jeg bruge på mine næste poser. Jeg plejer bare at binde enderne sammen med en knude, men det der er meget smartere.

  SvarSlet
 2. Det gad jeg også bare rigtig godt. vi har faktisk talt om det i vores bestyrelse, og spurgt lederen om det er muligt.... meeeen not so much :)
  Posen er smadder-fin. Er stofstykkerne lige brede, eller er de smallere mod toppen? For jeg kunne godt bruge en mere af dem, og i en lidt større udgave end den vi har. Som vi bruger til ble-pose. Der kan lige være lidt bleer, vaskeservietter og en stofble i den - Smart til caféture og legepladsen.

  SvarSlet
 3. Superlækker stofpose :)


  Hilsen

  Kasper

  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 4. KGaarsted; Takker :-)

  Fru Ejsing; ja synes også det er smart og pænt med perler på snorerne. Synes bare det kan være svært at finde perler med store nok huller til at snoren kan komme igennem.

  Husmoder; Ja de er så ufleksible i de vuggestuer ;-) Stofstykkerne er lige brede hele vejen. Og god ide med en lille blepose.

  SvarSlet
 5. Kan denne købes? bestilles.... Så fin.... !!! Har kigget på din shop, men kan ikke finde nogle frugtposer?
  Hilsen Camilla (nu mor til stor børnehave dreng, som mangler en fin frugtpose!!!!)

  Camilla_moeslund@forum.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Camilla; laver desværre ikke pt frugtposer til salg. Håber du finder noget du kan bruge et andet sted.

   Slet