Puslepladsen opdateret


I forbindelse med vores flytten rundt på værelserne, har vi også fået lavet et nyt puslehjørne på børneværelset. Som noget nyt har vi fået sat en hylde op over puslebordet, hvilket både ser rigtig hyggeligt ud og er ret praktisk til opbevaring af de ting man gerne vil have inden for egen rækkevidde, men uden for de små pillefingres.Hængekurvene har vi tidligere haft hængende ned fra loftet, først over puslebordet på Idas gamle værelse og senere over sengen, da vi flyttede rundt derinde (og som du kan se i indlægget her). Men da jeg ikke helt kunne overskue huller i loftet på det nye værelse måtte jeg finde på en anden løsning til kurvene. Jeg klippede derfor den nederste kurv af så de passede i længden fra hylden og hængte dem op med sådan nogle plastik-cirkel-klemmer i hver side af hylden.


Ret smart synes jeg selv da jeg udtænkte det. Især fordi jeg først havde tænkt på noget med gaffatape ol. klamseagtige løsninger. Sådan kan man nogle gange overraske sig selv med egen genialitet!

 
På puslekommoden har jeg udskiftet grebene med de sødeste porcelænsgreb, som jeg har købt i Girlie Hurly på Istedgade. Helt ærgerligt man kun skulle bruge 6 greb, da jeg godt kunne have taget en af hver slags med hjem.20 kommentarer

 1. Så fint så fint :-) Vi har også en hylde over Annas pusleplads og det er nemlig rigtig smart at tingene er lige ved hånden. Vi mangler lige at flytte hylderne med til hendes nye værelse, men det er så småt ved at blive fint... Kæresten har løbet rundt og boret og skruet de sidste par uger og forhåbentlig er det ved at være færdigt :-) Så skønt når hjemmet ser hyggeligt ud!

  SvarSlet
 2. Hvor fint :-)
  Er helt vild med de greb - købte selv elefanten og hunden i Retrovilla for nylig. Har en plan om at hænge dem som knager på væggen på Magnes værelse.

  SvarSlet
 3. Øjjjj det grønne stof du har på puslepuden er SÅ fedt! Please sig at det er noget jeg kan findet et sted og ikke et loppefund:O)

  SvarSlet
 4. Virkelig fint puslested. De er så skønne de greb. : )

  SvarSlet
 5. he he, lige præcis de greb har jeg også haft i tankerne det sidste halve år, men endnu ikke gjort noget ved det... sjovt, at jeg lige præcis i går tænkte på dem igen og du så idag kan præsentere dem :-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det fint og hyggeligt ud:-) Hvad er det for nogle figurer du har hængende på radiatoren?

  SvarSlet
 7. Hvor er det fint!! :)
  Er vild med puslebordet og de små kurve!! :)

  SvarSlet
 8. Du er jo genial. Tak fordi du viser frem. Vi har lavet pusleplads med hylde over og jeg har ikke kunne regne ud hvordan jeg for hængt en uro som han kan kigge lidt på uden at skulle lave huller i loftet. Så tak for ideen. :)
  Kh Anna

  SvarSlet
 9. Ej, hvor ser det hyggeligt ud :)
  Og genialt med ophængene til kurvene. Super idé!

  SvarSlet
 10. Nøj, hvor fint! Er helt vild med grebene på kommoden, Men faktisk også med det lille stykke -hvad-det-nu-er - du har liggende på puslepuden... Det ser dejlig blødt ud!

  SvarSlet
 11. Sikke hyggelig puslepladsen er blevet. Super genial ide med de kurve der hænger, og hvor er jeg bare VILD med de greb!!! De gør kommoden lidt mere personlig :-)

  SvarSlet
 12. Hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 13. Fin pusleplads. En god idé er at klæbe et spejl op under hylden, så baby kan ligge og spejle sig. Det har i hvert fald vakt lykke hos mine børnebørn.

  SvarSlet
 14. Iben; Ja det kan godt tage lidt tid før man har fået skruet, boret, banket det hele på plads, men så dejligt når det er gjort.

  Ditte; er også bare så vild med grebene og overvejer om ikke der er flere steder jeg kan proppe dem ind evt. også som knager.

  Uglemor; Nej, det er ikke et unikt retrofund;-) stoffet er et lille håndklæde fra House Doctor. Jeg købte det i 2009, da jeg ventede Ida, men mener stadig at have set det fornyligt i nogle butikker. Det fås også i andre farvenuancer mener jeg.

  Sine; tak skal du have er også selv meget tilfreds.

  Dorte; ja det er lidt pudsigt når sådan noget sker. Jeg kunne slet ikke vente med at få dem købt, da jeg så dem på nettet, men havde også noget tid været på udkig efter nye greb til kommoden.

  Maja; tak. figurerne er sådan nogle puslespils-magneter fra Djeco

  Tanja; jep, det er de skønneste greb.

  KGaardsted; tak skal du have

  Anna; ja synes også selv jeg var ret genial i gerningsøjeblikket ;-) så det tip skulle da selvfølgelig deles, da jeg selv har tænkt meget over, hvordan jeg skulle løse det.

  Merete; tak, tak :-)

  Strikkestine; det er såmænd bare et håndklæde :-) Det er fra House Doctor.

  Helle Salling; tak, tak, kurvene er fra Rice og hang oprindeligt sammen alle 3, men det var der ikke lige plads til, hvis de skulle hænge fra hylden.

  Annette; tak, det er det også :-)

  Lissi; tak for tippet, lyder som en go ide da de jo som regel er ret glade for at kigge på sig selv ;-)

  SvarSlet
 15. Faldt lige over dit indlæg - selvom det ikke er hel nyt længere, håber jeg du alligevel kan hjælpe mig :) Står selv midt i en masse pusleplads-frustrationer og er ret vild med din hylde og de fine plastik-cirkel-klemmer. MEN .. Hvor har du fundet dem? De vil passe SÅ fint hos mig også :)
  På forhånd tak..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Plastikringene jeg har brugt er fra Lamaze. De er købt hvor de sidder på sådan et lille flodhestehoved i hård plast. BR har vist også nogle der er lidt billigere fra et andet mærke.

   Slet
  2. Okay, tusinde tak for svaret :-) Jeg må på udkig efter dem.

   Slet
  3. Okay.. Tusinde tak for dit svar, jeg må på udkig efter dem :-)

   Slet
 16. Hej :)
  Jeg faldt også lige over dit indlæg, selvom jeg kan se at det ikke er helt nyt :)
  Jeg er også i total puslebords-frustrationer, og er faldet pladask for dit puslebord.. Derfor ville jeg høre dig, hvor det er fra??
  Håber du svarer, super blog i øvrigt :) :)
  Venlig hilsen Lene

  SvarSlet