Når regnen regner...

Når det nu en gang skal regne hele tiden, så er det da rart at man i det mindste er udstyret i den obligatoriske barsels-regnvejrs-uniform; Danefæ-regnfrakke og Hunter gummistøvler. Nogle kan måske huske at jeg for et års tid siden købte denne Danfæ-regnfrakke sammen med mine Hunter. Men jeg blev bare aldrig sådan rigtig glad for den og syntes den var i lidt for stift materiale og derved ikke en rigtig god pasform (til min krop i hvert fald). Så den blev solgt. I stedet er jeg nu udstyret med en model Helen i grå-grøn med hvid lynlås. Og den er go'!


I denne uniform kan jeg klare selv de mest vedholdende byger under barnevognsture og henten og bringen til vuggestuen. Og når man er rigtig klædt på, bliver man jo heller ikke for gammel til at synes det er lidt sjovt at pladske gennem vandpytterne (men kun når der ikke er andre af forældrene fra vuggestuen, der kigger).


Eller stoppe op og blive fascineret af en regnorm, der er længere end min størrelse 38.

11 kommentarer

 1. Shit en lang regnorm!!!!:)

  Men ellers lækkert outfit, du render rundt i..;) En jakke i Helen modellen står også øverst på min ønskeseddel - havde håbet jeg kunne vente til oktoberlønnen, men med det vejr vi har os er den nok nødvendig før..:)
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Hei

  Jeg er fast leser av bloggen din. Elsker den kreative og fine bloggen du har. Jeg lurer på hvordan du får symbol på bloggen når andre legger den som sin favoritt. Jeg får opp en søt liten fugl på deg. Forstår du hva jeg tenker på da? Hilsen Cecilie fra Norge ;)

  SvarSlet
 3. jeg elsker at du får opp forslag også..til å lese andre innlegg under blogg innlegget.. noen tips om dette også? ;)

  SvarSlet
 4. er du da vild en lang regnorm, det må betyde held !! (?) :)

  SvarSlet
 5. Lækker orm!
  Tak for linket til Helen-jakken - super flot! Den må på ønskelisten. Jeg vil nemlig så gerne have en smart regnjakke og ikke bare en "vildmarks"-jakke.
  For øvrigt en super blog du har:-)

  SvarSlet
 6. Hold nu fast :O Den er jo enormt LANG! Det var dog helt vildt! Hehe.. Imponerende alligevel!

  SvarSlet
 7. Det er en pæn regnfrakke, den der. Og ved du hvad? jeg synes faktisk, at der er forældre nok i denne verden som ikke har tid, overskud og lydt til at plaske i vandpytter og kigge på regnorme, så jeg vil hermed opfordre dig til at gøre det især når de andre kigger:)

  SvarSlet
 8. Har selv pjasket i regnpytter i dag:-) Dejligt tidsfordriv med ens børn:-)


  Jakken vil jeg også gerne eje:-)

  SvarSlet
 9. Hej hej
  Sikke en hyggelig blog du har - har liige nuppet din DIY om patchworkbolde.....vil selv igang i en nær fremtid.
  Jeg er ny i blogland - kig gerne forbi min blog; sallingssysler.blogspot.com.
  MvH Helle Salling

  SvarSlet
 10. Hej Mie..
  Som fritidsskosælger, kan jeg ikke lade være med at give dig en kommentar med på vejen med hensyn til dine fede gummistøvler. Som 50 % af alle med fede gummistøvler glemmer, bør du give dem en tur med en siliconesvamp / gummistøvlesvamp. De er nemlig ret grå og matte i looket, hvilket betyder at gummi'et mangler fugt og derfor har større tendens til at tørre ud og sprække.. Blot så du ikke står med et par fede men utætte gummistøvler lige pludselig.. Disse kan købes i enhver skobiks, stort set. Faktisk i de fleste viking damegummistøvle modeller for tiden, har viking sendt en svamp med fra starten af..
  Knus Helle

  SvarSlet
 11. Det er godt nok nogle lidt fede gummistøvler du har dig der. Hvor har du købt og hvad er prisen. Er de store eller små i størrelsen og hvad str. er dine ?? Hilsen Caroline

  SvarSlet