Min fødselsdag...

...var heldigvis andet end bål og brænd. Den var faktisk ganske hyggelig. Og sådan at runde et "skarpt" hjørne har faktisk været helt ok. Det er selvfølgelig lidt en milepæl, men da jeg er ret godt tilfreds med de ting jeg har opnået på dette tidspunkt i mit liv, stresser det mig heller ikke at være rundet de 30 nu.

Tak for jeres hilsner på mit forrige indlæg. Udover røglugt og at Eva fik sin eftermiddagslur indendørs, har vi ikke været påvirket af KB Hallens brand selvom det kun var nogle 100 meter fra, hvor vi bor.

Dagen stod på mødregruppe med lidt ekstra fødselsdagskage om formiddagen og om aftenen kom mine forældre og spiste. Da jeg hverken orkede restaurantbesøg med 2 små børn eller at kokkere noget selv, fik vi restaurantmad hjemme hos os selv fra Cofoco. Mmmhh, det var godt - og nemt. Og aftenen inden var jeg blevet fejret af mine veninder med lækker sushi og godt selskab på Tivoli Hotel.
Begavet er jeg også blevet i anledningen, både med smukke blomster, kort og hilsner og følgende lækre og rare materielle goder.

 En lille keramikkage med plads til et enkelt fødselsdagslys.

 Glad klovne-hoptimist som dog straks er blevet adopteret af Ida.

 Mega Dot-quilt sengetæppe fra Hay i den dejligste varme gule farve.

Vinterfrakke fra Danefæ, så nu ser jeg også en smule frem til en koldere tid, bare så jeg kan få den luftet.

En ny Megamussel middagstallerken til samlingen, der nu tæller 5 tallerkner og 4 termokopper, men enhver samling må jo starte et sted.


Trænings-hullahopring. Så må vi se om jeg kan få en hvepsetalje som Majken. Jeg har øvet mig lidt i dag med den og er bestemt ikke en ørn til det, men jeg fik den da lidt op i omdrejninger et par gange. Om ikke andet så er Eva virkelig godt underholdt, når jeg står der og kaster hullahopring rundt om mig selv i stuen.

11 kommentarer

 1. Stort tillykke med de evige 19 år ;)
  Nøj hvor er den en lækker buket, ja og sengetæppet, og tallerknen og og og .. Ja egentlig det hele :)
  Jeg kan så fortælle at du nok skal komme efter det med hulahopringen, jeg har en selv, og kunne i starten kun snurre den en enkelt gang omkring maven før den faldt, nu kan jeg stå i 15 min :p Så bare øv sig, du skal nok blive go til det :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækre gaver! Har aldrig set sådan en kagelysestage før, men den kan da blive en rigtig sød fødselsdagstradition. Og så et forsinket "tillykke med fødselsdagen".

  SvarSlet
 3. kæmpe tillykke med dagen :D Og det runde tal!! Uha du bliver garanteret glad for de gaver, de ser da så fine ud. Jeg har selv en Danefæ frakke i lilla og det er et af mine kæreste ejer :D

  SvarSlet
 4. Dejlig høst. Det der sengetæppe ønsker jeg mig også. Og Krabbe er så vild med min Hotimist, at han skal have sin egen. Også en klovn:)
  Igen tillykke med dagen, og godt at det ikke var slemt. Det er min tur om 4 måneder..

  SvarSlet
 5. Et lidt forsinket men velment hjertelig tillykke med den runde dag.
  Dejlige gaver du har fået.

  SvarSlet
 6. Sikke dejlige sager..:)
  Og det lyder til du er blevet godt fejret og har haft nogle skønne dage;)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke!! :) Sikke nogle dejlige gaver!

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med den runde dag :)
  Dejlige og flotte gaver du har fået!

  SvarSlet
 9. Tillykke med dagen:-) 30 år er slet ikke så slemt og det hjælper da på det når man får sådan nogle lækre gaver.
  Efter vejret at dømme har du da også været super artig;-)

  SvarSlet
 10. Tillykke med fødselsdagen ;o) Sikke nogle toplækre gaver du har fået...
  Og velkommen i mit årti ;o)

  SvarSlet