Midt i et brændpunkt

I går morges vågnede jeg til fødselsdagssang, gaver og lyden af brandbiler. Da vi kom ind i stuen og fik trukket gardinerne op (jep, vi ha fået gardiner op i stuen, men det er en anden historie) blev vi mødt af dette syn.


Tyk, tyk røg steg op fra KB Hallen og inden længe stak store flammer også op gennem taget. Vildt!Jeg har aldrig set en ildebrand før og som sådan er det både dragende og fascinerende, men også ret skræmmende, hvordan noget bare sådan kan blive ædt op af flammer på forholdsvis kort tid. Heldigvis var der ingen alvorligt tilskadekommende, men et stykke moderne kulturhistorie er forsvundet. Bygningen var endda lige blevet fredet her i foråret. Trist og jeg ved der er mange der ligesom Ullas mand, har et særligt forhold til stedet, og det gør det jo ikke mindre trist.

Men under alle omstændigheder var vi i går morges vidner til en historisk begivenhed og den følelse er der altså noget specielt ved. Og for fremtiden vil jeg med sikkerhed altid kunne huske, hvornår KB Hallen brændte; det var den dag, jeg fyldte 30!

9 kommentarer

 1. I bor da lige i brændpunktet. Sørgeligt syn. Jeg håber, du havde en god dag trods alt.

  SvarSlet
 2. Ja man får lidt kuldegysninger, hvad man ikke har oplevet derude af loppemarkeder og koncerter - trist.

  Tillykke med den runde dag, forhåbentlig var den smuk og dejlig til trods for branden :-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din fødseldag igår. håber du havde en god dag. Puha det ser ud til at det er forholdvis tæt på den der brand. lidt skræmmende.

  SvarSlet
 4. hej
  der må da være en f.dag du kommer at huske i meget lang tid, tist og dragne på sammme tid.

  SvarSlet
 5. Det er ærgerligt med KB hallen. Der er så mange som har masser af gode minder derfra. Tillykke med fødselsdagen igår.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Det er godt nok triste billeder!
  Men jeg håber din dag var godt - i hvert fald stort tillykke med det runde hjørne...;)
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Puha det var da en træls start på en fødselsdag! Men tillykke med de 30 år i går! Jeg havde fødselsdag i foregårs, Men der var det eneste der brændte lys på en kage..

  Men det ødelagde vel ikke din store dag?

  SvarSlet
 8. Nej, den dag glemmer du ikke!
  Tillykke med det skarpe hjørne :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 9. Tillykke med fødselsdagen. Håber du havde en rigtig god dag selv om det hele gik op i røg ;-)

  SvarSlet